![]() |
|
Otomatik Vites Hava Filtresi Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2012 Saat 18:17 |
Otomatik vites araçlarda hava filtresi ve vanalı eksoz ile nasıl bir performans alınabilir denemiş olan varmı yada bir bilgisi olan ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanacağın marka ve modele göre değişiklik gösterir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
güzel ses alırmıyım düz vitesler kadarda olmasa ben buradayım dermi :)) |
|
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Benim aracımda otomatik sesi ve dikkat çekmesi 10-10..
Uygulamayı filtreyi iyi seçmelisiniz,araç kriterlerinize uygun olmalı.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
1998 model 106 xs tavsiye edebileceginiz bir marka varmı ? |
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filte ve egsozun otomatik vites yada düz vites olması ile pek alakası yok , önemli olan kullanacağınız malzemenin kalitesi ve aracın motor gücüdür.
Filte olarak K&N, AEM yada HKS Egsoz sırası ile bütçeye göre Varex-HKS-Supersprint-Sebring-Remus- Otto bu markalardan birisi olabilir. |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bence alamazsın duz vıtes gıbı performans otomatıkte devrı geldımı atacak vıtesı ne kesıcı ne bısey olacak
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
ben katalizor iptali yapdim subaru gibi ses veriyor bir ara video cekerim hafa filtrem orjinal gorenler soruyor ne yapdin :) hic bisey diyorum katalizor iptali sadece... aracin cekiside guzel patliyor falan yolda giderken ama benzini yer biraz:) |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Katalizor iptaline aşırı çok ses çıkarır diyenlerde var ama :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |