![]() |
|
Silecekler Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 23:11 |
Herkese öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum.. Benim sileceklerle ilgili son zamanlarda bir sıkıntım var hafif yağmur yağdığında silecek kolunu bir kez aşağı itip bıraktığımda silecekler camı bir kez temizleyeceğine durmak bilmiyor birkaç dakika çalışıyor bu da çok sinir bozucu oluyor. Bunun sebebi ne sizce fikri olan var mı?
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
FIRTINA16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FIRTINA16
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var abiler 306 yı yeni aldım silgeçler aşşagı dogru bir tıklamada çalışıyor ama bazen durmak bilmiyor nedendir acaba?
|
|
efsanegame2008@windowslive.com
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bende de zaten silecekleri değiştikten sonra oldu bu iş.
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sileccek koluyla bu durumun cok anlamı yok bence. Yine de istersen orjinalini al bi dene kafanda problem kalmasın. Bence daha çok elektirik aksamıyla ilgili bir problem gibi.
Bir arkadaşımın 206 ı vardı.Bir gün sanayiye basit bir işlem için gitti döndüğünde araç sapıtmıştı. Kendi kendine silecekleri felan açıp kapatıyordu. Servise gitti, sanayiye gitti, 100 liradan fazla para harcadı aküyü bile değiştirdi çocuk delirecekti artık. (Olay agrı ve Van sanayisinde) en son memleketi Mersinde bir ustaya gitmiş. Usta bakmış bi kablo kopmuş mu yerinden mi çıkmış, sorun oymuş yani. İlk tamir yapan usta sağolsun ağzını ayırıp iş yaptığı için... Sözün özü elektirik aksamını da bi kontrol ettir.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Bu yaz bende değiştirdim kolları bi sorun oluşmadı.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Valla anlamadım gitti hiçbirşey yoktu eskiyen sileceklerin yerine muz silecek taktırdım böyle oldu. Bayramdan sonra bir ustaya baktırayım bakalım ne diyecek.
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Silecekle ilgisi olacağını sanmam. Aracın herhangi bir yerindeki şase temassızlğı böyle saçmalıklara sebep olabiliyor yada silecek motoruna bağlı röle ve sigortayı kontrol etme de fayda var.
|
|
![]() |
|
ben iki yıldır muz kullanıyorum hemde çin malı siz elektriği bi gözden geçirin
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
tarifine göre com2000 yani silecek kollarının bağlı olduğu parça gibi duruyor silecek kolunun bağlı olduğu swichte mekanik bir sorun var gibi tamir edilebilir gibi ama ona uğraşacak kişi pek bulunmaz..çok uyuz bir durum olduğunu tahmin ediyorum ama sırf silecek için o masrafa değmez
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |