![]() |
|
garip bişi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 10:42 |
bişey diyimmi böyle tekliyo gibi yapıyosa yakıt katkısı kullanmak faydalı oluyomuş, ama sizin araç lpgli ona nasıl katkı konur bilemedim :/
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 1.6 araç 1. viteste 50 rahat yapıyor ama hiç devir saatinin sonunu denemedim de 100 yapar gibi geliyo 2. viteste.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni konu kırlılıgı yapmamak ıcın burda sorıyım arkadaslar benım sofor koltugundan ses gelıyor ustaya gosterdım koltuk rayları degıscek dedı dedım bı vıdalarına bak belkkı gevsek vardır dıye dırek degıscek dedı bana bu parçayı nereden bulabılırım eleman servısten oldugunu soledı napmalıyım baska usytaya gostermermelımıyım
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Arkadaşa benze bir durum olduğundan bendeki durumu da burada sorayım izin verirse: bende 1 den 2 ye geçerken vitesi geçirip ayağımı debriyajdan çektikten sonra sanki motor freni yapiyor araç gibi oluyor sonra normal davranıyor. Yüksek viteslerde bu durum yok ama 1 den 2 ye ve 2 den 3 e geçerken önce motor freni yapar gibi olup sonra sıkıntısız devam ediyor. Bendeki neden ne olabilir? Teşekkürler...
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
normaldir no problem
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
:))dikkat et ustad sen sakatık olmasın hayırlı gunler :)
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
yokya bişey olmaz :D:D neyse hayırlı günler size ben kaçar yagmurlu havada asvalttan su kaldırayım biraz gti ile.dolaşayım azcık.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
100 u denemem sora motoru kucaga almayalım :D
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
:DD denersin bigün benimki 100 den sonra kasıyo yemiyo acık hava filtresi koysam 100 gecermi acaba :DD
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
:D valla ben kac yaptıgını denemedım ama o kadar yapmaz heralde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
benim gti de 2.viteste 100 km den fazla sürat yapmıyo normalmidir :D
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
anlasılmıstır ustadlar yane no problem dıyosunuz :)
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
1. viteste 2000 devirde bile ayağını gazdan aniden çekersen arabanda yığılma yada yavaşlama meydana gelmesi gayet normal diğer 2-3-4-5. viteslerde birazdaha yüksek devirlerde aynı olayı yaşarsın. Bence normal sonuçta gaza bastıkça aracın torkunu üreten ve hareketini sağlayan vites kutuna bir anda gitme diyosun ayağını gazdan çekerek haliyle bu şekilde tepki alman normal. Yüksek viteslerde hisstemeyebilirsin ama aynı olayı yaşarsın.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
ooo işte guzel bı haber sagolsun ustad demek sıkıntı yapmama gerek yok :)
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Motor kompresyonu bu bahhsettiğiniz. Olmasıda motorun durumunun iyi olduğunu gösterir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
:) üstad onu ornek verdım ama 3000 de de yapıyo bu dedıgımı :)) hem az bagırması ıyıdır yag degısımı geldı bıraz daha eskısın yağ :D
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
1. viteste 4 bin devirde ne isin var hemserim
![]() Al ikiye, hem sen rahatla hem de aracin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
frenlerı sıkı olabılır demıssın ustad mesela bende şey var aracın balatalarını ve dısklerını degıstırdım 8 bın km once ılk aldıgımdan berı ses yapıyolar dıskler orjınal balatalar trw marka sıkı oldugu ıcın ses ve dedıgım 1. vıtes olayı oluyor olabılırmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla ustad bu konuda servıse goturn degılse no problem bıde bunu krank kasnagı yapar mı ?
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
kata gelince kesiyordur.gayet normal 1.vites sadece kalkma amaçlı kullanılmak içindir
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |