![]() |
|
307 benzin pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 01:38 |
arkadaşlar 1.6 307 (BRC Lpg) im ile antalyada park ettiğim yerde araba çalışmadı çünlü benzin pompası birden bozuldu aracı çekerek sanayiye götürdük yeni benzin pompası takıldı (395 TL) oradaki usta Lpg li araçlarda araç Lpg ye geçtiğinde benzin pompası çalışmaya devam ediyor ve benzin pompası bir süre sonra arızalanıyor dedi, bu sorun için bir role takılarak araç lpg ye geçince benzin pompasının çalışmasını durdurulabilirmiş, bu konuda görüşleriniz....
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. benzin deposunda çeyrek deponun üzerinde benzin olması gerekiyor.olmazsa pompa ısınarak bozuluyor. benimde başıma gelmişti. ama biz komple benzin pompasını değilde içindeki motorunu değiştirdik.150 tl ye malolmuştu.
|
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de ona benzer bir hata veriyordu fakat benimkinde zor çalışma ve benzindeyken tekleme gibi hatalar veriyordu. Sözde usta pompayı söktü motoru değiştirdi. İçinde 2 adet filtre var; birisi bez gibi bisey diğeride kömür gibi bişey o yuvarlak buyuk bişey. Pompayı dağıttığında onun özelliğini yavaş yavaş yitirdiğini ne kadar benzinle temizlesede az da olsa siyah renk verdiğini ama bu böyle uzun bir süre idare edecegini söyledi. İş bitti hata bitmiştiki 2 gun sonra aynı hata ortaya çıktı ve o kadar para boşa gitti bu seferde ben sana söylemiştim dedi... kısmette varsa üzülemye gerek yok... şuan ilk çalışmada ufaktan sorun olsada böyle idare ediyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |