![]() |
|
kapı iç döşemesi nasıl değiştirilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 Saat 19:07 |
Buraya da koysaydık:) benden önceki sahibi sigara değdirmiş sanırım. Cam düğmelerinin oradaki döşemeye el atmam lazım..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf var mı? |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bursalı iyi birşeye benziyo gerçekten ama fiyatlar biraz yüksek gibi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu plasti dip'i hic duymamistim ama guzel birseye benziyor. Ilk yapan siz olursunuz. Ben deneyin derim. |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
döşemeci sağlam para ister o dediğin işlere, bence de elinden geliyorsa işçiliğe vereceğin parayı daha kaliteli malzeme almakta kullan, daha da şık olsun. İşlemleri uyguladıktan sonra fotolarla paylaşırsan sevinirim.
Bu arada individualın aracının içi on numara, ancak satıyormuş geçenlerde gördüm... Bende çok uğraştım aracın içine herşeyi de kendim yaptım o yüzden de birkaç yıl satmam...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
aynen doğru söylüyorsun hatırladım aynayı tamir etmek için sökmüştüm o zaman kol dayama kısmı presli gibiydi. daha sonra yapıstırmak için ya havye yada japonla yapıştırabilirsin..
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
deriye sıcak silikon nasıl etki eder bilemiyorum...
Erimiş plastiği söktükten sonra tekrar taktığında 1-2 tl lik kalem havya ile tekrar eriterek mühürle...düzgün yaparsan son derece sağlam olur. O dediğin kısım çok fazla yıpranmamışsa bence hiç dokunma, ancak boyuyacaksan illa, spreyle ve vernik kullanarak bir kaç kat boya
|
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
sökülüyor hocam, ben arkadaşın istediği uygulamayı yaptım deri değil kumaş kapladım. linkte var resimleri: sökme işlemine gelince,kapının içinde 3 tane vida var kenarlarda onları sök, cam açma kapama düğmelerini ve kapı açma kollarının çerçevesini sök.Sonra süz tornavidayı al eline kanırtarak plastik kısımları içerideki tırnaklarda kurtar( biraz güç uygulaman gerekebilir). Aşırı zorlarsan plastik tırnaklar kırılabilir, ancak dert etme 5tl ye 20-30 tane alırsın.Tüm tırnaklardan kurtardıkan sonra yukarıya doğru kaldır,hoparlör kablolarını çıkar ve döşeme söküldü. Senin kumaş kaplamak istediğin kol dayama kısmı içeriden plastik eritilerek tutturulmuş vaziyette, maket bıçağı ile ertilmiş kısımları keserek yerinden kurtarabilirsin. Uygulayacağın kaplamayı sıcak silikonla tutturarak, tersi işlemleri yaparsan toparlarsın. Kolay gelsin...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
çok emin olmamakla birlikte orası sökülmüyor sanırım geçenlerde kapı içini açmıştım biraz sıkıntılıydı sanırım ama illaki çözümü vardır..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |