![]() |
|
ALTTAN GELEN SES'E ÇÖZÜM BULUNDU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 Saat 00:00 |
arkadaşlar aracamın altından kasislerde bir ses geliyordu tınn tıınnn diye tencere varmış gibi neredeyse satma durumuna geldim hiçbir ustada bulamadı.ancak bi arkadaşım arka lastige ufak bi tekme attı aynı ses geldi sağ sol lastiklere ikisindede aynı ses var bu tınnnnnn sesi kampanadan mı geliyor sizce? sorun buyukmu? bilgisi olan?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar aulardır bu sorunu çözemedim bulamadık bir türlü..ancak sorunu bügün itibariyle çözdüm hayırlısıyla.alttan tınnn tınn diye geliyordu ancak alttan değil arkadan geliyormuş..arka torsiyon barının açıldığı bir kapak var onun hemen ardında plastik burçlar var o eskimiş mütakibinde içindeki milde boşa çıkmış gibi ses yapıyormuş burçlar değişti sorun çözüldü..usta yok neredeyse kimi ustalar 1.000 bulabilir dingili indireceğiz felan dediler ancak ben 20 liraya 10 lirada bahşişle 30 liraya hallettim..iyikide bazı yerlerde hala ustalık yapanlar var..alttan arkadan tınnn sesi geliyor ise direk o bölgeye bakmayı unutmayın arkadaşlar..
Düzenleyen GiTaRRa - 08 Ekim 2012 Saat 23:12 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kampanaların ıcınde yay oluyo bıldıgım kadarıyla onlardan gelıyo olabılırmı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
olabilir il tahminim öyleydi.mesela el frenini çekiyorum aracı ileri geri zorluyorum gıcırt gıcırt ses veriyor kampana içinde...ama baglantısı ne kadar var bılmıyorum ilk buradan sonra ustaya götürüp kampanaları açtırmak..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
telden de gelıyo olabılırmı el frenı telı baktırmak lazım
|
|
|
|
![]() |
|
evet ilk olarak teli göstermek gerek diye düşünüyorum sonraki periyotlarıda sırasıyla olmassa yapmak gerek..tamirciye sırf sormak için sordum para kazanmak için bilya dedi bilya dururken vurulduğunda ses gelmez diye biliyorum haksızmıyım?
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
bılyadan gelcegını sanmıyorum cunku o dondukce ses yapar dagılmıs olsa
|
|
|
|
![]() |
|
aynı kanıdayız.. teşekkür ederim buraya tekrar yazıcam sorun neyse artık..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
umarım ucuz bıseydır gecmıs olsun kazasız surusler rıca ederım :)
|
|
|
|
![]() |
|
sarp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
uğultu sesi varsa vede tekerlere ayağını dayayıp salladığında ses geliyor boşluk hissi veriyorsa orta göbekler gevşemiştir benim başıma geldi tekerleri söküyorlar göbekleri sıkıyorlar sorun çözülüyor bu sorunun en önemli sebebi steplize yolda yokuş çıkmak
|
|
sarp
|
|
![]() |
|
daha sanayiye gidemedim ancak seninkiylede örtüşüyor bu olay.peki birkaç güne gidebilirim sorun yaşarmıyım binmemelimiyim sizce?
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
torsiyon bilyası ve amartisorlerde olabilir..
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.. bendede ona yakın bi ses var böyle misket gibi ötüyor arkalardan büyük ihtimal aynı bölgeden geliyor.. |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
tşk..bilya bilyaya vuruyormuş sesine benzer ses çıkıyor ise o ses işte dostum..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |