![]() |
|
Modifiye devam, karbon kaplama(RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çalışmaların çok başarılı. şu kapıyı sökebilsem bende girişicemde kumanda kısmına açmayı beceremedim daha kapıyı. :/
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ısıtıp sökerseniz iz bırakmadan rahatça sökülüyor...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Peki bunları sökünce bu madde iz falan bırakmıyor mu? Olurda beğenmez sökmek istersek sıkıntı yaşayan oldu mu hiç arkadaşlar?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ellerine sağlık harika çalışma
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
eline sağlık süper olmuş...
|
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hiç bişey olmaz 3m e ;)
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
cidden çok başarılı olmuş helal olsun karbona karşı antipatim var ama olmuş bu.
Bursalı kıy paraya bence al orjinal sonuşta sürekli elin değdiği ve göz önünde olan yerler kenarı köşesi açılsa ayar olcaksın tekrar uğraş falan
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Çok iyi işçilik.. Tebrikler
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Piyasada bu karbonun çakmaları mevcut, ben orjinal 3m kaplamayı http://www.karbonfolyo.web.tr/ sitesinden aldım.Birazcık tuzlu ancak harbi 3m, başka kaliteli markalar da var piyasada. desenlide 6 renk seçeneği var. Siteyi incele görürsün.
Yapıştırması kolay, yüzeyi temizleyip saç kurutma ya da fön makinesiyle karbon folyoyu ısıt, kabarcıkları falan elinle bastırarak yok et bu kadar... Ancak ince işçilik gerektiren yerlerde biraz folyo heba edebiliyorsun, oyüzden fazladan almakta yarar var...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
itinalı bir çalışma olmuş, ben bu kadarını beceremezdim gerçekten sabır istiyor. Yeni haliyle güle güle kullanın..
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
şok şık olmus güle güle kirlet
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ellerinize saglik.
|
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Emeğine sağlık çok güzel olmuş
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Emeğinizden belli çok güzel olmuş, tebrikler..
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Arkadaşlar merhaba kaldığım yerden devam ediyorum, sırayla gözüme çarpan aklımdaki modları arabama uyguluyorum. Şimdiye kadar yaptıklarımı aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Gelelim yeni çalışmama; aracımın içini komple siyah yapmak gibi bir fikrim vardı. Karbon kaplamayla bu fikrimi hayata geçirdim. İnternetten 50tl ye orjinal 3m karbon aldım. Aracın içindeki tüm plastik parçaları söktüm. Özellikle rengi gümüş olan parçaları karbonun altından sırıtmaması için mat siyah spreyle boyadım. Boya atarken önce bulaşık süngeri ile ince zımpara yaptım, sonra plastik astarı attım sonrada 3 kat mat siyah, mat vernik şeklinde boyayı tamamladım. Aslında mat görüntü bile acayip hoşuma gitti, öyle bırakacaktım. Karbon kaplamayı uyguladım ve hoşuma gitti. Yorumlarınızı bekliyorum, modlar ufak ufak devam edecek.Sırada teybin sesine göre ışık şiddeti değişen şerit ledli ayak aydınlatması ve dış çıtaları, jantları mat siyaha boyamak.Bittikçe paylaşacağım.. İşte resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor oldu ama temiz oldu...
|
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |