![]() |
|
ısınan parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 Saat 18:55 |
![]() Geçen farkettim, kaputun üzerinde sağ farın biraz yukarısının çok ısındığını farkettim. Kaputu açtığımda (kırmızı ile işaretli) sanırım beyin oluyor. Çok ısınıyor. Araç otomatik, AL4.. Serviste geçen ay bağlattığımda hiç bir sorun çıkmadı. Ama vites çok geç atmaya başladı, bazen 4500 d/d.. Böyle bir sorun yaşayan var mı ya da nedeni ni bilen ? Yorumlarınızı bekliyorum ..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WALLAHI HIC BILGIM YOK KARDESIM OTOMATIK SANZUMANDA UZGUNUM
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Baglantilari nasil bu parcanin? Herhangi bir hortum giriyor mu? Ya da hangi birimlerle baglantisi var?
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla her 206 da olan parça, elektronik bir parça.. Ama ısnıyor neden bilemem ??
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
ECU olmasi gerek.
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
bsi sanırım o ısınmaz ama
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Sufibey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Vites değişimlerini sizin sürüş tarzınız, yoldaki meyil ve gaza basma şekliniz belirler. Her zaman üst devirlerde vites atıyorsa bir sorun vardır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
sürüş tarzıma göre, vites geçişlerinin farklı olacağını biliyorum. Ama kronik olarak AL4 ısınınca sapıtıyor..
Ayrıca kırmızı ile işaretlediğim parçanın ısındığını yeni farkettim... Serviste şanzımanı bilgisayara bağlattığımda da hiç bir hata kodu vermedi...
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
bsi beyni 206 larda direksiyon altinda sigorta panelinin oldugu yerde değilmi? |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Sanırım o parçanın ne olduğunu tam bilen yok...
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
ECU dedim ya ![]() Buyur 1 numarali parca: ![]() Düzenleyen koliva - 27 Eylül 2012 Saat 10:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
ok tesekkür ederim.. Ancak neden ısınır ya da kaputtan da hissedilecek kadar neden ısınır ?
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kaputa yakın ve eger yalıtım kecesı yoksada dogal bence sıcaklıgın hıssedılmesı ayrıyetten bence ısınmasıda dogaldır evde bılgısayar kullanıyosunuz onun cipide ısınıyo bu beyınde okadar seyı kontrol edıyo dogaldır bence
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Benzetme güzel, ancak daha önce Maream vardı.. ama hiç böyle ısındığı olmamıştı...
İnsanın canı sıkılıyor işte.. bir neden arıyorsun ister istermez...
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
aracınızın ecu beyninin bu kadar ısınması size şüpheli geliyorsa yetkili servise sorsanız daha rahatlatici ve net cevap alırsın. olmadi başa gelmesin beyine birşeyler olursa bulmasi kolay olmayacak ve ücretide baya kabarıktır.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bende aynı şeyi düşünüyordum, en sonunda ..
|
|
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |