![]() |
|
307 - h1 ve h7 ?( foto eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 13:14 |
mrb arkadaşlar aracımda far sensörü var ve az aydınlatıyor . bense philips yada osramın halojen performans ampullerinden almak istiyorum ama kısa için h7 mi almam gerekiyor? ve bana tavsiyesi olan var mı hangisi yada hangi seri daha iyi aydınlatıyor ( halojen olacak )
Düzenleyen jiyanxese - 27 Eylül 2012 Saat 23:01 |
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50 tl ye güzel zenonlar var ben aldım taktım süper oldu ugraşma ampulle falan
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
kısa far h7 alacaksın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Düzenleyen maestro - 19 Eylül 2012 Saat 22:35 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi de zenon nasıl oluyor zenon için mercek far gerekmez mi?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
mercek olsa daha iyi olur ama merceksizde oluyor ben kullanıyorum gayet güzel
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Evet sana güzel ama karşındaki sürücü için pek güzel olmuyor hatırlatırım...sadece kendimizi düşünmemek lazım.gece yolculuklarında başkalarının hayatını tehlikeye attığını unutma.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
ne alaka şimdi işitmıyo diye 100w lık ampul takıyosunuz oda aynı sey farda şapka oldugu için o kadar göz olmıyor
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
sen bildiğin gibi yap kardeş.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Ben şu osram night breaker plus serisi var hem h1 hem de h7 çok iyi diyorlar. Onlardan almayı düşünüyorum istersen sende bir bak dediğim ürünlere...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
evet baktım ama uzunları değiştirmeyi düşünmüyorum sadece kısalar da sorun var .
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
evettt biraz önce night breaker plus h7 aldım ve ustamda taktım gündüz olduğu için pek bi fark yok gibi akşam denemek lazım akşam denedikten sonra burada yazarım :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun yolların gündüz gibi olsun:)))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
tşk evet biraz önce farları denedim. şimdiye kadar kör kör sürüyormuşum :) gerçekten çok iyi aydınlatıyor ve en küçük ayrıntıyı da görebiliyorsun . ama soldaki far daha uzun gösteriyor normalde sağ taraf daha uzun mesafe aydınlatması gerekmezmiydi. bu ampullerin sağ solu var mı? ya da sebebi ne olabilir.?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı olsun,far ayarsızlığı vardır.ampul takıldıktan sonra far ayarı yaptırman gerekir,,konuyu güncel tutualım yakın zamanda ben de düşünüyorum kısaları değiştirmeyi..tecrübelerin,izlenimlerin fotoğraflarla paylaşırsan sevinirm.rengi tam olarak nasıl,yol nasıl aydınlanıyor.
|
|
![]() |
|
Kaça ne nerden aldın bu arada?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
en yakın zamanda foto yüklemeyi düşünüyorum , renk olarak sarı beyaz karışımı gibi . daha yoğun bir ışık saçıyor ve daha uzun mesafeyi aydınlatıyor ve görüntü bulanık değil çok netti . gözümüde rahatsız etmedi. far ayarına gelince usta far ayarına gerek yok dedi ama dediğim gibi soldaki daha geniş ışık saçıyor .
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
çiftini 55 tl ye sanayide oto elektrik ürünleri satılan bi yerden aldım orijinal.
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
tam benim istediğim renk..
2 seçenek var ya far ayarı bozulmuştur ya da sol ampül tam yuvaya oturmamıştır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
yarın tekrar ustaya göstereceğim .
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |