![]() |
|
peugeot servicebox |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||
nokta25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 21:25 |
||||||||||||||||||||||
peugeot servicebox'a nerden girebılırım illa 10 gb lık programınımı ındırmelıyım yardım edermısınız
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||
http://public.servicebox.peugeot.com/ Siz Sedre'den bahsediyorsunuz sanirim. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
nokta25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||||||||||||||||||||||
giriş yaptım ama şase no girecek yer bulamadım
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||||||||||||||||||||
Login olduktan sonra sol ust taraftaki kutuya sasi numaranizi gireceksiniz. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||
TŞK LER buldum ama arabada abs varmı yokmu nerde yazar ?
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||||||||||||||||||||||
şase numarasının son 8 hanesini girin solda menüler çıkıyor ordan özelliklere girin aracınızın bütün özelliklerini görebilirsiniz isterseniz aracınız şase numarasının son 8 hanesi mesaj atın bakayım abs varmı? |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||
Tam Turkce karsiligini yazamayabilirim ama sasi numaranizi girdikten sonra ok butonuna basin. Sonra gelen sayfadan sol taraftaki menulerde karakterisikler gibi bir menu var. Ona tikladiginizda uzun bir sayfa aciliyor. Bu sayfada aracinizin ozellikleri listeleniyor. Alt tarafa dogru "Suspension-Steering-Brakes" yani Suspansiyonlar-Frenler basligi var. Ona tikladiginizda alt tarafta ornegin benimkinde BRAKE ASSOCIATED VARIANT BOSCH ABS 8 0. cikiyor. Yani Bosch marka abs sistemi var demek oluyor. Sizde boyle bir baslik yok ise ABS yoktur. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||
Frenleme
BU ŞIKLAR ÇIKTI |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
||||||||||||||||||||||
ekran görüntüsü var mı acaba bende göremiyorum aracımın özelliklerini:(
|
|||||||||||||||||||||||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||
Hocam sistemde nereye kadar geldiniz bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Bakın benim aracım için şu bilgiler var. Türkçe arayuzden giriyorum ben:
|
|||||||||||||||||||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
||||||||||||||||||||||
üyeliğim vardı zaten şifremide giriyorum.direk şase numaramı yazıyorum.aracın motoru beygir gücü yazıyor ama diğer özelliklerini göremedim.
|
|||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||||||||||||||||||||||
Üstte şase numaranızın yanında ne yazıyor?
Mesela bende 307 5 KAPILI HATCHBACK 1.4 HDi 70 BVM 5 yazıyor. Soldan genel özellikler'e tıkladığınızda mı başka birşey çıkmıyor?
|
|||||||||||||||||||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||
tamam buldum karakteristik miş aradığım yer:)
|
|||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
fernandito ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2014 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fernandito
||||||||||||||||||||||
burda arabanın kaç beygir olduğu nerde yazıyor?
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||||||||||||||||||||||
meraba bende biraz önce üye oldum söylediğiniz yere.
ama bi türlü çözemedim siteyi bu site ne işe yarar :) sadece şasiyi yazıp aracı buldum.
|
|||||||||||||||||||||||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||||||||||||||||||||
Kurcalayin biraz gayet kullanci sever bir profili var.
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||||||||||||||||||||||
sorunu çözdüm arkadaslar ilk üyelik formunda yol yardımı seçmişim niye seçtiysem bilmiyorum ondan dolayı olmus.
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |