![]() |
|
AciLLL Sorunu Çözemedim BaKarmısınız !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nokta25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 21:10 |
Arkadaşlar yokus çıkarken yada gaza anıden yuklenınce arabanın devır saatı bırden 22 binden 35 bine kadar cıkıyor ama arabada tık yok hız sabit ama bu dedıgım olay yokus ınerken yada duz yolda ıken yada motor sogukken yapmıyor erzurumda ıkı servıs var ıkısınede gıttım kımse bırsey analamadı yardım edın uzun yoldan gelırken 90 km yı gecemedım gaza abanınca devır saatı 40 bıne kadar gelıyor ama surat alamıyorum ha bırde on kaputu actıgımda gordugum tablo su turbonun yanı yoresı hep yağ sıkısmıs fırlamıs saga sola motordan felan duman gelıyor uzerıne damlayan yaglardan dolayı bır care bulun lutfen |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turbo hortumlarında sorun varmı ona baktılarmı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
nokta25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
onlarda sorun yok ıkı defa sokup taktılar hava desımetresını temızledır ama halen sorun devam edıyor baskı balataya baktırmamı ıstedıler ama baskı balatadan olsa her daım yapmaz mı bu sorunu :S
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kavrama sorunu volan sorunu varsa baskı balatada sorun varsa ondan da kaynaklanır
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cok zorlanınca yaptıgına gore baskı balata tam kavrama yapmıyo sıyırıyo olabılır uzerınden cekısı saglayamıyo bakmak lazım bılgısayara baglandıgında arıza kaydı gostermıyomu
|
|
|
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
benim başımada buna benzer sorun geldi.baskı balatadan çıktı.sanırım senin aracınında balata sorunu var.
|
|
papirus
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |