![]() |
|
Alanya'da Önerebileceğiniz Oto Ekspertizci Var Mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 Saat 23:33 |
|
bu hafta sonu araç almak için alanya'ya gideceğim fakat aracı baktırmak için orada önerebileceğiniz computest (ekspertiz) ve kaporta ustası varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar..
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alanya sanayide Özel başarı renault servisi haşim yılmaz abimiz var yardımcı olur.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkür ederim irtibat numarası varsa sevinirim fatih bey..
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üzgünüm iletişim numarası yok.Nette araştır veya sanayıde sorarsan yardımcı olabılırler zaten ufak bır sanayı.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
nete baktım bulamadım artık sanayiye girdiğimizde sordururuz yardımların için teşekkürler hocam iyi forumlar ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
bir de peugeot yetkili servisine gitsek ekspertiz yapıyor mu araca, ben yapmıyor diye biliyorum ama emin olamadım yine de..
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |