![]() |
|
Araba Çalışmıyor Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 08:57 |
hayırlı olsun
![]() |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptırdım arabayı.Dediğiniz gibi aküdenmiş.140 tl'ye mutlu silver 60 amper akü taktırdım.Yardım eden herkese çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Akşam gelecek usta aküyü değiştirmek için.Mutlu 60 amper 140 tl dedi.İnci,Yiğit vs çok çeşit var ama Mutlu iyi diyorlar ondan taktırırım heralde.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
aküde var dostum benımde gecende oldu ama benım kutup bası gevsemıstı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Benzin ya da akü bitmiş olabilir. Çok çektim bu yüzden. pejolarda lpg takılınca benzin göstergesi çalışmadığından benzinin bitip bitmediğini anlayamayabiliyoruz. ben böyle 3-4 defa kapı önünde kaldım. gittim 5-6 lt benzin aldım da ancak çalıştı. bence bu ikisinden biri.
|
|
![]() |
|
Haklısın da akşamdı bir de vakti yoktu arkadaşın fazla.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arkadasın akuyu sokup direk senin araca baglasaydınız keske, ustaya gerek kalmadan denemis olurdunuz
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
evet hocam 60lık bızım arabalar
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Dün arkadaş geldi şarj takviyesi denedik olmadı.Sonra bugün sabah bir ustaya sordum kablonuz inceyse ondan olabilir dedi % 99 aküdendir dedi.(kablo da inceydi)Akşam iş çıkışı ustayı ve aküyü alıp tekrar bakacağız artık.Şimdilik düzelmedi :S
Bir de biziim aküler 60 amper mi ? 307- 1.6 Düzenleyen kerem - 13 Eylül 2012 Saat 09:06 |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Akuden ve mars dinamosundan baska hic bisey olamaz araci vurdurmak her ne ladar zararli olsada bence bi kerelige mahsus aracin otomatik degilse vurdurarak calistirmayi deneyin
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
arkadaşa katılıyorum. anlattığın sorun bunlara benziyor. 2. sorun olsaydı kontağı çevirdiğinde hiç ses gelmemesi lazımdı. aküyü kontrol ettir bence.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bencede akü gibi görünüyor marş motoru hiç dönmüyor nerdeyse
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sonucu beklıyoruz akü sarjından sonra bakalım
|
|
|
|
![]() |
|
Birazdan arkadaş gelecek,akü takviyesi deneyeceğiz.Çok teşekkür ederim hepinize gerçekten.Bilmemek çok kötü.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
1)Akü bitmiştir. 2)Marş motoru ile ilgili bir sorun olabilir.Marş motor otomatiği,marş motor kömürü bitmiştir. |
|
![]() |
|
Tamam bir deneyeyim arkadaşın araçtan.inşallah olur
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Aküye bir şarj verip denermisiniz, aracın aküsü bitik herhalde marş çok ölü.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Anladım.Neyse çekiciyle götürürüz servise ondan sonra anlarız artık :S İnş. aküdür yine en kolay çözülecek o.
|
|
![]() |
|
yok neden komık gelsın hocam kontaktada olabılır sorun ımmobılızer cozumlemıyo ondan calısmıyo olabılır yanı bı bılgısayara baglatmanız gerek her turlu aırbag lambaları bzen yanıyo bazen yanmıyo degısık bı sorun
|
|
|
|
![]() |
|
Kontağı çeviriyorum ondan sonra araç çalışmadan kendiliğinden ışık kapanıyor tekrar açılıyor.
Kusura bakmayın belki komik gelebilir sorularım ama Farlar vs normal yanıyor,radyo çalışıyor ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |