![]() |
|
Cam açma/kapama hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
datelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 09:49 |
Arkadaşlar, sol ön cam ve sol arka cam açma/kapamada sıkıntı yaşıyorum.
İndirmek için bastığımda iniyor normal. Kapatmak için çektiğimde ise 2-3cm kalkıp duruyor. Camı kople kapatabilmek için defalarca çekmem gerekiyor. Acaba nedendir? Teşekkürler.
|
|
307 2006 1.4 16V TecnoPack
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence temassızlık yapıyor. Eğer elinden geliyorsa sök içini açıp kontak spreyi ile temizle sıkıntı yapmaz. Ben yaptım şimdi sıkıntısız kullanıyorum.
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
kontagı yarım açıp cam dugmesini kalkık tutma gibi bi ayarı vardı ama hatırlayamıyorum tam olarak bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur sanıyorum
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Darbe sensörü bozuk veya bi yere takılıyor olabilir . Oto kilitçileri veya elektrikçileri işinizi çözer.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
boorock ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camı tamamen kapattıktan sonra,kapatmayı zorlayın bir iki defa.Muhtemelen kutupbaşı vs söktüğünüz için olmuş olabilir.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecenlerde sag camda basıma geldı nasıl oldu bılmıyorum kaldırmaya calısıyorum 3-4cm kalka kalka kapandı alarmdan fakat normal tek seferde kapanıyordu.Kontagı acık sekılde ındırıp 10sn beklettım kapatırkende aynı sekıl tekrar yaptım duzeldı.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |