Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot Senin için Ne demek ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot Senin için Ne demek ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 7891011 17>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ssertbakan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ssertbakan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2012 Saat 11:14
Ailemin 6. üyesi demek
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
Yukarı Dön
elestern Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elestern Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2012 Saat 17:08
peugeot demek  hayat  demek, özgürlük demek, yaşam tarzı demek 
peugeot demek  arkanızda kalanların o neydi be demesi demek .

2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir
Yukarı Dön
EErgul Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EErgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 23:16
Peugeot demek dikiz aynasından baktığında gözlerini kısmış sürünerek gelen bir Aslan görmek demek.
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model
Yukarı Dön
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 23:50
peugeot demek otoban faresi demek,otoban faresi demek kedilerin köpeklerin korkulu rüyası demek .))

doğmamış çocugum demek...
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
jiyanxese Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jiyanxese Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 Saat 00:07
peugeot benim için "ilk" demek
peugeot 307,2003 XT
Yukarı Dön
drakman Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1976

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı drakman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 00:32

Peugeot kalite demek, konfor demek, güç demek, ödül ve rekorlarla dolu bir otomotiv devi demek...

Şekil demek, kendine has tarzı olan otomobil demek, akılda kalıcı modeller demek...

BMW, Mercedes, Audi'yi hariç tutarsak en kaliteli, en konforlu, en az yakıt tüketen, özellikle motor teknolojisi ve beygir-tork ilişkisi olarak en iyi, marka tartışmasız Peugeot'tur. Bu rakamlarla sabittir. Satış fiyatlarına da bu şekilde yansımıştır. A,B,C,D ve SUV segmentlerindeki fiyat ortalamalarıda bu 3 markadan hemen sonra gelmektedir.
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
Yukarı Dön
Night Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Night Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 00:40
kronik arızalar silsilesinin buluştuğu nokta demek
tüm verdiği arızaların internet, parçacı ve tamirci gibi bilgi kaynaklarına danışıldığında bu modelde bu sorun kronik diye cevap alınması demek
Yukarı Dön
reserpin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reserpin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 19:47
asalet 
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 20:04
ilk göz ağrısı demek ,eğer üzersen seni 2 katı üzer seversen seni çok mutlu eder demek.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Opethian Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Opethian Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 Saat 10:39
Peugeot Demek Arabaya Bindiğin Anda Dünya Benim Demek Özgürlük Mutluluk Huzur Ohhhhh Demek. Peugeot demek Yaşam Tarzım Bu Demek
Yukarı Dön
volkan206+ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkan206+ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 08:53
Lise zamanlarında tüm bilgisayar oyunlarında aldıgın o 206 yı parayı bulunca kapıya çekmek demek. 
206+ hdi
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 13:07
az para verip çok özellik almak ,4 katı fiyat verilip alınan arabaların yanından geçerken sağa dönüp tebessüm etmek demek:)
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Dirt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 13:21
2 senede 7 kere şanzıman dagıtmak demek, bunların hepsinin garantiden degişmesi demek 
2 senede garantiden degişen parçaların toplam fiyatının 14 bin lira olması demek
Içinde bulundugum 4 araçlık kazada , tek kolu kırılanın ben olması demek. 
4lüler açıldıgı için aküsü bitip ertesi sabah yolda kalmak demek
araç saga cekiyor şikayetiyle servisige gidildiginde (1400.kmde ) , abi biraz solda dursun direksiyon bu araçlar böyle sag-sol aks arası mesafe aynı degil demek ( oda neyse ?? ) 
On camın 1. senesinde çizikten yolu göstermeyecek raddeye ulaşması demek.
1 yıldır süren dava , 3 farklı bilirkişi raporuna göre %100 kullanıcı haklı , kendi bilirkişilerine göre %100 peugeot haklı demek. 

Peugeot demek , allah bin türlü belasını versin demek.
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 13:28
Orjinalini yazan: Dirt Dirt Yazdı:

2 senede 7 kere şanzıman dagıtmak demek, bunların hepsinin garantiden degişmesi demek 
2 senede garantiden degişen parçaların toplam fiyatının 14 bin lira olması demek
Içinde bulundugum 4 araçlık kazada , tek kolu kırılanın ben olması demek. 
4lüler açıldıgı için aküsü bitip ertesi sabah yolda kalmak demek
araç saga cekiyor şikayetiyle servisige gidildiginde (1400.kmde ) , abi biraz solda dursun direksiyon bu araçlar böyle sag-sol aks arası mesafe aynı degil demek ( oda neyse ?? ) 
On camın 1. senesinde çizikten yolu göstermeyecek raddeye ulaşması demek.
1 yıldır süren dava , 3 farklı bilirkişi raporuna göre %100 kullanıcı haklı , kendi bilirkişilerine göre %100 peugeot haklı demek. 

Peugeot demek , allah bin türlü belasını versin demek.
Hata araçda değilde kullanıcıda olamazmı benimde önceki aracım 206 otamatik vitesdi ve 4 sene bindim bir kere bile ne şanzımandan ne başka yerinden bir arıza çıkarmadı ve şuan ki aracım Honda ve bir sonraki aracım yine peugeot olucak bunuda belirtiyim ben kullandım bikerede Allah bin türlü belanı versin gibi bi cümle kullanmadım kullandırmadı.
Otomatik vites kullanan her kişininde bunlara dikkat etmesi gerek bence.
Otomatik şanzımanlı bir araçta en iyi performansı elde etmek için şu kurallara DİKKAT edilmesi gerekiyor:

1. Gaz pedalına basılıyken vites kolu P ve N konumundan başka bir konuma getirilmemelidir.

2. Araç hareket halindeyken P konumuna alınmamalıdır.Aksi taktirde ciddi hasarlar ortaya çıkacaktır.

3. R konumuna geçmeden önce aracın tamamen durması beklenmelidir.

4. Yokuş aşağı inişlerde araç kesinlikle boşa yani N konumuna alınmamalıdır.(Bence en önemli husus bu araca ciddi zararlar veriyo bende bilmeden önce yokuşlarda devamlı ''N'' konumuna alırdım)

5. Otomatik şanzımalı araçlarda,motor çalışmadığı taktirde kesinlikle vurdurmak olarak bilinen uygulama yapılmamalıdır.

6. Araç bozulduğunda yada kaza halinde çekilmesi gerektiğinde çekişin gerçekleştiği tekerlekler askıya alınmalıdır.

7. Otomatik şanzıman yağ değişimi zamanlarına mutlaka uyulmalıdır.aksi taktirde yağ bozulacak ve bozulan yağ şanzımanın performansında düşüşe ve bazı arızalara neden olacaktır.

8. Araç hızı 95 KM den fazlaysa vites kolu asla manuel olarak 2 veya L konumuna alınmamalıdır.

9. L konumundaki sürüşlerde 50 KM nin üstündeki hızlara çıkılmamalıdır.

10. Ani kalkışlardan kaçının sert kalkışlar aracınızın dişlilerine zarar verecekdir.

Düzenleyen fTh206 - 11 Kasım 2012 Saat 13:32
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
Mami86 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mami86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 13:51

Kusursuz sorunsuz değil belki, konforluda diyemeyiz ama... Deli gibi aşık olduğunuz sevgilinizden ayrıldığınızda hayatınızda kalan o kocaman boşluğu bir peugeot satın alarak doldurabildiğiniz, sizi tekrar hayata döndüren, Sevgilinizin yerine geçebilen, forumuyla servisiyle ustasıyla size yeni dostluklar kazandıran yani hayat demek.. Peugeot demek dostluk demek...

Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006)
Yukarı Dön
feline Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 17:05
benim için heran biyerinden arıza çıkacak diye arızaya bağlamak demek...

206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
svgkhn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı svgkhn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 17:12
kanser aracı demek :))))
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Dirt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 18:37
aracım yarı otomatik fth206 , dediginiz L D P V C X gibi harfler benim şanzımanımda bulunmamakta. Otomatik araç kullanırken , söylediginiz bilgileri basic ingilizcesi olan biri zaten internetten bulur , yine de teşekkür ederim. 

Aracımda eger kullanıcı hatası olsa , peugeot gibi bi firma , 7 kere arızayı garantiden onarmaz , 3 kere baskı balata degiştirmezdi . 3 farklı bilirkişiden %100 kullanıcı haklı raporu aldım diyorum , hala kullanıcdan olmaz mı diyorsunuz , dünden beri farkettigim insanlar cvp yazmadan ve eleştirmeden önce yazının tamamını asla okumuyor. 

Istıyorsaniz aracımı size satayım , siz kullanıcı hatasız kullanırsınz. Size 1000 lira da forum indirimi benden :) 
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 20:29
Orjinalini yazan: Dirt Dirt Yazdı:

aracım yarı otomatik fth206 , dediginiz L D P V C X gibi harfler benim şanzımanımda bulunmamakta. Otomatik araç kullanırken , söylediginiz bilgileri basic ingilizcesi olan biri zaten internetten bulur , yine de teşekkür ederim. 

Aracımda eger kullanıcı hatası olsa , peugeot gibi bi firma , 7 kere arızayı garantiden onarmaz , 3 kere baskı balata degiştirmezdi . 3 farklı bilirkişiden %100 kullanıcı haklı raporu aldım diyorum , hala kullanıcdan olmaz mı diyorsunuz , dünden beri farkettigim insanlar cvp yazmadan ve eleştirmeden önce yazının tamamını asla okumuyor. 

Istıyorsaniz aracımı size satayım , siz kullanıcı hatasız kullanırsınz. Size 1000 lira da forum indirimi benden :) 
Ben daha yeni araç alalı 20 gün olmadı hem peugeot alıcam dediysemde alacağım model 207 olmazdı büyük araç düşünürdüm 508 vb modellere bakardım.Yinede artık geçmiş olsun diyelim her markada sorunlar çıkar sorunsuz hiç bir şey yoktur.
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
50ar033 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 50ar033 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 22:18
arkadaşlar benım 206 bir pejom var ön takımlarından aklına gelecek her yeri yaptırdım kalkışlarda sanki bir şey birbirine çarpıyormuş gibi ses geliyor ne yapacam inan bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 7891011 17>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5938 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1079 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49205 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 474 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 293 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 515 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4358 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1749 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 991 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28759 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3679 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26077 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2500 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English