![]() |
|
İlandaki arac nasl (206) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yaran ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2012 Saat 20:45 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-gs-plakali-sahibinden-cok-temiz-206-97669503/detay/
13-15 arası hb arac bakıyorumda bu arac nasıl arkadaslar ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-2002-model-1-6-motor-16-valf-masrafsiz-sahibinden-84462783/detay/
buda benim satılık olan ve haftaya cuma aydın da olucam tesadüf işte ayağına geliyo arabam göre bilirsin 2 gün boyunca
Düzenleyen ibrahim.kut - 01 Eylül 2012 Saat 01:31 |
||
![]() |
||
yaran ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Dostum bende km takıntısı var 100 bini cok fazla gecmıs olmamalı :(
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
eski bi arac fiyat bu araca gore normal renk çok kötü satarken problem yasarsın yınede sen blırsın
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dostum renk kötü derken benim araç için mi söyledin? cevabın evet ise yakından görmeni tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1. ilandaki aracın plakası iyiymiş GS
![]() |
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 206+ 1.4 hdmi envy hakkıdan bilgisi olan varmı Urban move göre daha donanımlı bir arac
30 a veririse alayım diyorum
|
||
![]() |
||
t.tuncel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
arkadaşım eskiden benimde km takıntım vardı ama artık insanlarda allah korkusu kalmamış en basiti tanıdığım bir arkadaş 253bin km de olan aracını satmaya çalıştı clio km fazla diye ragbet görmedi sanayide 20 tl ye 130 bin e çektirdi sattı haa arac çok temizdi km yi uzun yolda yapmıştı ve sonradan sattığı kişiye asıl km yi söyledi... hal böyleyken ve modeli biraz düşük araç alınıyorsa artık km önemi yok gibi yeterki fazla hırpalanmamış olsun
|
||
'99 peugeot 306 griffe 1,6 90 bg
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
sana demedım ılandakı yesıl olan ıcın dedım yesıl
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
ilk ilandaki arac temize benziyor ama renk işi bozar, ayrıca kırmızı xt çok tatlı duruyor.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Dostum bırakın şu km takıntısını ya.100 - 110 bin km de dökük araç dolu. Sen km ye değil bakımlarının yapılıp yapılmdığına bak. Benim araç araç 195000 de imkanın olsaydı da bi gelip kullanabilseydin :) Maşallahh...
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |