![]() |
|
Yarim depo benzin akti gitti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 21:47 |
Takip eden arkadaslarim bilirler gec calisma problemi yasiyorum yaklasik 1 aydir onunla ilgili dun benzin pompasini soktuk ama degistirmedik araca benzin gidis hortumunda bi hava alan yermi var diye acaba geri donus hortumunu hic ellememistik bugun trafikte giderken benzin kokusu aldim ama benim
Arabadan gelmiyordur sandim 5 km daha gittim baktim benzin ibresi dusuyor hemen kenari cektim araci koku benim Aractan geliyor diye stop ettim gittigim yollar hep benzin olmus allahtan ates almadi verilmis sadakam varmis her an ates alabilirdi durdum baktim baktim altini vurdum diye bulamadim bisey aracin koltugu acip benzin pompa koruma kapaginin percinlerini attirttim baktim geri donusun hortumu cikmis nasil cikti anlamadim cunku onu hic ellemedik dun akil almaz olaylar yasiyorum bu aralar taktim yerine tekrar benzin almadim araca yarin sakin kafayla inceleyecegim pompa motorunuda degistircem ariza nedeni o degilsede en fazla 100 liram ziyan olurama hala anlam veremiyorum o hortum nasil cikar? |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. iyiki alev almamış araç.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
kardeşim çok geçmiş olsun ya iyi ki daha kötü olmamış verilmiş sadakan varmış çok geçmiş olsun en kısa sürede hallolur inş.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
sana verelım dedık orjınal benzın pompası öldurecen kendını tutumlu olmaya calısma bu kadar bu parcanın yan sanayısı yangına sebep olabılır
|
|
![]() |
|
Kardesim benim arac 1,6 ve ustundeki orjinal pompa yan sanayi degil ki
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |