![]() |
|
trafik sigortasından hasar yaptırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2012 Saat 00:50 |
merhaba arkadaşlar, bugün ışıklarda beklerken arkadan bir araç çarptı fazla bir sorun olmadı. tamponda boya dökülmesi ve bagaj kapağında hafif eğilme oldu. tutanak tuttum. yetkili servisin karşı tarafın trafik sigortasıyla anlaşması yokmuş. özel bir servise gittim. usta, exper bunun tamir edilmesini ister dedi fala hasar olmadığı için. ben tamponu değiştiriler sanıyordum. sizce yetkili servisin anlaşması olsaydı onlar da tamir eder miydi yoksa değiştirme yoluna mı giderdi? tamponu değiştirebilir miyim başka servislere gitsem sizce?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetkili servisin anlaşması yokmuşta nedemek oluyor bana biraz garip geldi(!)
Birde dostum, neden tamponu değiştirme ihtiyacı görüyorsun ki, aracında değer kaybı yaşayacaksın.. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
yani bana çarpan arabanın trafik sigortasıyla anlaşmaları yokmuş. bana da saçma geldi ama bir şey de demedim. kaskodan kayıt açayım dedi. ben de bana çarpanın sigortası ödeyecekken ne diye kaskoyu deldirecem dedim. haklısın dedi. anlamadım vallahi. bir kez daha tamponu boyatmıştım aynı sorundan o yüzden bu kez komple değiştirmek istiyorum...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
hangi sigorta şirketiymişte yetkili servisin anlaşması yokmuş, hani özel servislerde bu olay oluyor da yetkili servislerde böyle bir durum olduğunu yeni, duydum. Bu arada tamponun değişmesi konusunda ustanızın dediği doğru, artık direk usta kafasına göre parça değiştiremiyor. Expertizin gelip aracı inceledikten sonra onay vermesi gerekiyor. Hatta parça değişiminde trafik sigortası "ÖNCELİKLİ OLARAK YAN SANAYİ" parçanın bedelini ödüyor, eğer yan sanayi parça temin edilemezse orjinale yöneliyor. tabi siz aradaki farkı ödeyerekte orjinal takılmasını isteyebiliyorsunuz. Eğer bulunduğunuz muhitte bu işlerle uğraşan tanıdığınız varsa expere bi yemek ısmarlayarakta orjinal parça takılması konusunda onay koparabiliyorsunuz. tecrübeyle sabittir |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |