![]() |
|
SPEEDY Servisleri hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fanes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2012 Saat 00:54 |
Arkadaşlar, bileniniz,göreniniz vardı belki...Bu Speedy servisleriyle ilgili bilgisi olan var mı acaba? Nasıl yerlerdir,yani güvenilmidir,yaptığı işin arkasında dururmu? Tabiki servis gibi olmaz ama, Bana en yakın servis yaklaşık 70 Km... Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
|
|
Peugeot 206 Feline 1.4/5K-LPG
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ değişimi, klima temizliği, radyatör bakımları, rot balans .. ne biliyim, bunun gibi çok da çetrefilli olmayan işler için tavsiye edebilirim. Bir arkadaşım çalışıyor buradaki Speedy'de, gayet titizler, büyük sorun yaşayan duymadım hiç. En azından sorun çıksa bile karşında kurumsal kimliği olan bir muhattap oluyor, bazı kendini bilmez sanayi esnafı gibi "senin hatan bilaader" diye geri yollamazlar.
|
|
![]() |
|
fanes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Aslında benim işim şu digital audio changer la alakalı.Orada aracı bilgisayara bağlayıp cd changer aktifleme işini yapabilirlermi acaba? Bir de gitmişken chek-up yaptırayım diyorum. Sitesinden gördüğüme göre ücretsizmiş.
|
|
Peugeot 206 Feline 1.4/5K-LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Check-up yetkili servislerde de ücretsiz.Ayrıca yaptırmak istediğiniz işlemi peugeot planet 2000 programı ile yaptırbilirsiniz.pp2000 den aktif edilmesi gerek cd-changer in..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |