![]() |
|
peugeot 106 radyatör su haznesı patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efd63 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2012 Saat 00:10 |
arkadaslar her kese ıyı geceler bu gun evden cıktım arabaya bındım motor soguktu normal olrak arbada zorlamadıkca sıkıstırmadıkca hararet sorunu yoktu bu gun bındım arabaya aksam ustu saat 7 gıbı arabayla 3 km bıle gıtmedım ısıklarda durdum gumm dıye bı ses ve kaputtan dumanlar cıktı kaputu actım radyatör su haznesı paramparca arabada orda kaldı su an saat 00:10 arakdasımı bekledım hazır trafık azalmısken sanayıye gıdıcem sımdı :S cekıcem arabayı arkadasımın arabasıyla bu arada efe otoyu aradım dırek radyotor komple 130 lıra fıyat aldım yarın sıparısı verıcem fıyat olrak nasıl sızce?
|
|
![]() |
|
efd63 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada arakdaslar efe oto 130 lıra dedı su an batım bı tane daha buldum 125 tl sıfır oda
https://www.masotomotiv.com.tr/ud-SU-RADYATORU--124.html acaba efe oto bıze ındırım yapıyormu? bısı solememız gerekıor mu telefonda sıarıs verırken ? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sponsorumuz şahin peugeottan fiyat almanızı tavsiye ederim.
0533 301 88 06 Murat |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Genisleme haznesinin kapagi icerideki basinc 1.4 bara kadar kapak vazifesi gorur, yuksek basinclarda mekanizmasi geregi acilip fazla basinci tahliye etmesi gerekir. Sizinkinde kapak acmamis olabilir. Umarim sorun hazneden ya da kapagindandir yoksa contaya baktirmaniz gerekebilir.
Düzenleyen koliva - 08 Ağustos 2012 Saat 07:11 |
|
![]() |
|
saol hocam tesekur ederım ınsallah contadan degıldır :S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |