![]() |
|
307 2 din uyumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 18:55 |
arkadaşlar 2 din multimedya müzik sistemlleri 307 ye uyumlumu???cd changer ve teybi sökünce olur sanırım...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur dostum...
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
arkadaşım ekran boyutu 5.8 inc küçük gelmez değilmi ne dersin...
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum bildiğim kadarıyla double din boyutları standart, iki teyp genişliğinde oluyor.
|
|
![]() |
|
tşkkürler...
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
pıoneer 4200 veya 4300 duble din
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben daha önceki aracıma uyguladım birebir oluyor sıkıntı olmuyor.Kenar çarçevesinide taktığın zaman 4x4 lük oluyor.Gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.Ama takarken mümkünse arka soketin dönüştürücüleri var ondan alın orjinal soketi kesmeyin.
|
|
![]() |
|
matrixfb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
bende xetec dtm 650 veya kenwood ddx 7032 m alıcam bu dönuştürücüler bu markalara uyuyormu . nerden aldığınızı ögrenebilirmiyim?
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Elektronikçilerde oluyor bildiğim kadarıyla.Ben bir arkadaş vasıtasıyla istanbuldan getirtmiştim.Markaya göre dönüştürücüler var ama sizin markanın varmı bilmiyorum.Benim double-din markası For-x idi.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Ben navitech dtv-8600 aldım dayı,çerçevesini bile kullanmadan şakk diye oturdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |