![]() |
|
Aracıma hız sabitleyici olmaz demeyin :)) (Geyik) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 06:20 |
Evet arkadaş gaz pedalı telli olsun olmasın, fren müşürü isterse hiç olmasın her araca uygun hız sabitleyici sistem
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Serco05 - 06 Ağustos 2012 Saat 06:42 |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasilmis bu sistem sabah sabah uykumu actin:)
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O zaman sana hayırlı sabahlar dostum :))
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Kardesim yazinin altinda bi bosluk var cepten girdigimden orda bi baglanti resim varsa goremiyorum ondan sordum:/
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Kardeşim video var, elemanın biri fiat puntoya ilkel el gazı yapmış, bende geyik bölümünde paylaştım, başlığı değiştireyimde mobilden girenler geyik olduğunu anlasın :))
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu adam ne yapmış gesin yudumuzun insanıdır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Kadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Bu ne ya
![]() ![]() |
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Şakası bile harika :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
vallaha arkadaşlar harikasınız.başka sitelere girmeye gerek yok bizim forumda herşey var
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |