![]() |
|
Gündüz farı uygulaması - Peugeot 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suleyman0105 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İST B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman0105
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 13:11 |
Çinden aldığım ve uzun süredir vakit bulamadığım gündüz farlarını taktım.
Sarı halkalar, beyaz xenon ve park ile biraz değişik oldu ama giderek gözüm alışıyor.
10 x 1w ledeler kontağı açınca açılıyor. Ayrıca içeriye bir anahtar bağladım istediğimde kapatabiliyorum. Daha önceden kısalara bağlamıştım, kısaları açınca gündüz farları kapanıyordu.
TUV maddelerini okuduğumda ilave lambaların anahtarının olması gerektiğini görünce anahtar yaptım.
Not: Tatilde Muğla'da xenon, gündüz farı ile TUV den geçtim.
Düzenleyen suleyman0105 - 31 Temmuz 2012 Saat 13:17 |
|
206 / 1.4 / X-Design Triptonic /2006 model - 80000 km / Atiker SafeFast
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elinize sağlık çok güzel olmuş. Ürünün linkini özelden istesem ayıp olur mu acaba ?
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
çok iyiolmuş nerden,kaça aldınız acaba bilgi verirmisiniz
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
suleyman0105 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İST B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman0105
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farklı modellerde var sitede.
|
|
206 / 1.4 / X-Design Triptonic /2006 model - 80000 km / Atiker SafeFast
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teşekkürler,
resimlerdeki numaradan buldum satıcıyı. Çok güzel ürünler var ama fiyatlar yüksek geldi. bunlardan ziyade 206+ın ızgarası daha geniş olduğu için iç kısmına bunların ince siyahlarından almayı planlıyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |