![]() |
|
Stop Etme sorunu (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efd63 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 23:09 |
arkqadaslar her kese selam 1998 model peugeot 106 xs arabam var arba ılk calıstıgında hemen stop edıyor bıraz motor ısındıktan sonra yolda gıderken problem yok ama arabada bıldıgınız gıbı 2 adet fan var 2. fan devreye gırdıkten sonra devır sattı bı cıkıo bı ınıo en sonunda stop edıo tekrar calıstırıorum yıne durdugumda aynı sekılde stop edıyor bu arada arc ta atırker sıralı sıstem lpg de vardır benzındede lpg de aynı sorun yapıyor yardımcı olursanız sevınırım
|
|
![]() |
|
efd63 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardım lutfen?_
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Acele etme yahu once gel bir seni taniyalim.
Imzamdaki linke tikla lutfen. |
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
buyuk ihtimal rolantı motorunda sorun ama pc ye baglatırsan daha iyi olur deneme yanılma yaparsan zarar edersin ama şöyle bi problemde var sensör tam bozuk olmadından dolayı beyin arızalı olarak kabul etmiyo basıma geldi için ordan biliyorum ama öncelik bogaz kelebegini bi temizle
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Stop etme olayinin 2. fanin devreye girmesiyle birlikte oldugunu nasil gozlemlediniz?
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim sorunumun aynısı gibi geçen hafta rolanti ayar valfi değiştirdim klimayı açınca fan devreye girince stop ediyordu şimdi iyileşti.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
arac ısındıktan sonra motor baya ısınınca arabadan ınıp fanlara bakıyorum :) 20 sanıye sonra ıkınce fan calısıor bıraz tıtreme yapıor motor sonra stop edıyor :)
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Benzer bir sorun rolanti motoru degisimiyle bugun cozulmustur. Aracim imzamdaki gibidir.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
tolgatumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Bende de aynı sorun var arkadaşım.. Araç ısındığı zaman (hatta yolda giderken neredeyse şahinler gibi kabin içine sıcaklığı vuruyor) motor stop ediyor. İlk çalıştığında bir sıkıntı yok..
Araç 1.6 benzinli 307.. Sorununu çözdüysen, paylaşırsan sevinirim.
|
|
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
|
![]() |
|
bu aralar daha ıyı gıbı ılk calıstıgında yıne stop edıyor ama 2-3 dakıka sonra problem yok :))
|
|
![]() |
|
mavinet08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mavinet08
bende de aynı sorun vardı ilk marşa basınca almıyor bazen bazende alıyordu gaza dokununca stop ediyordu senin belirttiğin gibi motor ısınınca duzeliyordu ve peugeot özel servisine gittim baktılar ve enjektor temizleyici kattılar yarım dolu depoya ertesi gun farkını gordum ve depo bitince depoyu 45 litre doldurdum ve petrol ofisinden enjektör temizleyici koydum ve sorun su an tam cozuldu
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bende de yapmaya başladı özellikle yeni çalıştığında veya yeni yakıt değiştiğinde yani benzinden gaza yada gazdan benzine yeni geçtiğinde ikisinde de rolantide durmuyor düşüyor ve stop ediyor özellikle ışıklara gelirken boşa aldığımda rolantiyi tutturamadan direk devir düşüyor ve stop ediyor deli oldum daha az önce çarşıdan geldim 3 defa stop etti ışıklarda...Rolanti ayar valfinden mi yapar ki?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Yeşil yada mavi müşir arızalı olabilir.Bunlardan biri motor sıcaklığını beyne iletiyordu.Oda motorun sıcaklığına göre rolanti ayarlıyordu.Böyle bir konuda vardı forumda.
|
|
![]() |
|
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
aynı sorun bendede var 99 model 206 xr araç motor soğukken çalıştığında gaz vermeyince stop ediyor boşa sallayınca stop ediyor benzinde düzensiz di boğaz kelebeğide temizlendi arabadan soğudum vallahi çıldıracam
|
|
![]() |
|
Nasuh35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Ustam oncelikle ş.a baya olmuş ama bende de 98 xs var ayni sorun oldu nasil çözüme ulastiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |