|
motordan gelen garip ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murattirosso
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murattirosso
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2012 Saat 15:29 |
arkadaşlar çarşamba günü ankaradaki yetkili bir peugeot servisine 15bin bakımı için gittim. Servisten geldikten sonra motordan cırcır böceğinin cırlaması gibi bir ses gelmeye başladı, ses motor ısındıktan sonra gelmeye baslıyor ve kesik kesik ritmik geliyor(saniyede 1 kere gibi) ertesi gün tekrar servise gidip durumu anlattım yaklaşık 4 saat motorun parçalarını söküp takarak sesin kaynağını bulmaya çalıştılar ama başaramadılar. daha sonra başka bir 207 getirip aracı çalştrp motoru baya bi ısıttıktan sonra "bakın aynı ses bundan da geliyor, gelen ses normal dediler" sanayide ki bir ustaya gösterdiğimde ise usta sesin normal olmadığını soyluyor. Aracım 1.4 dizel 207. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fincan mıdır ne zıkkımdır başımdaki bela.. ona benziyor sübapların başında oluyor motor ısınınca ses olur yağ inceldiği için... rölantideyken dene bi gaza basınca ses aralıkları azalıyorsa daha hızlı bi şekilde cır cır yapıyorsa fincandır diye düşünüyorum ama servis nasıl bulamıyor onu anlamıyorum.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
Alekto
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ses çıt çıt çıt çıt diye seri seri mi geliyor yoksa düzensizmi
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
kayış gergisindende gelebilir
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dediğiniz ses v kayısısnın gergi rulmanından saniyede bir cik cik diye ses yapar
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
mesutay20
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
|
benim 307 de v kayışında ses geliyor. bunun bir çaresi yok mu??? bundan önce 206ım vardı. aynı ses ondan da geliyorsu.. bebek pudrası döktüm sesi kesiliyordu. baya bi süre gidiyordu..
|
|
307 HASTASI
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
v kayışından gelen o ses çare yok arkadaşım var diyen yalan söylüyor. ben 307 kullanırken o bölümde sarj dinamosu marj motoru gergi bilyası ve demiri, krank kasnağı ve kayış dahil olmak üzere hepsini yetkili serviste orjianl parçalarıyla değiştirmeme rağmen kesilmedi. kesildi gibi oldu aracı satmadan bi kaç gün önce tekrar ortaya çıktı bende gene gittim servise bu ne dedim gene ses geliyor klima kompresöründen olabilir deyince :)beni iyice kızdırdı gittim bende sinirlendim sattım aracı:) |
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende servise vermisdim servisten alinca ses geliyordu tekrar gittim ayni seninki gibi normal normal dediler bende inat ettim ben aracimi tanimazmiyim diye araci biraktim onardilar...
sorun ise triger kayisini fazla germislerdi seninkini tam olarak cikaramadim.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |