![]() |
|
başına bu tür bişey gelen varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2012 Saat 01:26 |
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır aracımın kaputun altından tın tın diye bir ses geliyor..sanki birisi bulaşık yıkıyor gibi :D altında karter koruyucu var ondan şüphelendım ancak o değil vidaları yerınde sorunsuz sizce ne olabilir genelde kasis lerde gelıyor..
herşeyi kontrol ettik yınde bulamadım kapak sesi gibi çok değişik bir ses Düzenleyen GiTaRRa - 29 Temmuz 2012 Saat 01:28 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki debraja bastıgınızda ses kesiliyor mu yada hareket halindeyken ses devam ediyor mu
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amortisörlerden olabilir mi acaba?
![]() |
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
debriyajla hiç alakası yok denedım amortisorde değil cünkü iki tabağı birbirine vurursunuz ya aynen oyle ses çıkıyor tınnn tın diye açık kapak sesi gibi.amortisör sesi lok lok diye vurur hafif çukurlarda geliyor.eyildim baktım yok altında koruma var elimi ona vuruyorum benzer ses çıkıyor bi turlu çözemnedim ustada boyle sesleri arıyacak olursak oooo dedi :S
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Ses gelmeden önce triger seti değiştin mi ?
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
ses bence egzos borularından geliyor aynı şey benim eski arabamdada başıma gelmişti..
benden demesi boru yerinden çıkmış biyere çarpıyodur :)
|
|
![]() |
|
triger seti değişti 4 5 ay felan oldu.egzozada yarın baktırıcam ancak trigerle ne alaka anlayamadım
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Aynı dertten bende bir ara muzdariptim motor kulağının içindeki vida kırılmıştı o yüzdende motor koruma sacına temas edip ses yapıyordu. Sizinkide böyle bir sorun olabilir.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Viraj demirine baktın mı? ayrıca egzoz bağlantı yerinden de olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |