![]() |
|
Laguna lip ( plastik fiber 10 adet ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Pitbull... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pitbull...
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 17:44 |
Selamlar arkadaşlar ;
Elimde plastik fiberden yapılmış kırılması zor olan aynı zamanda esnek olan Laguna lipler bulunmaktadır.Tamamen piyasaya inat yaptırdım herkes yüksek fiyatlar çekiyor isteyene gün içerisinde kargolarım. Şuan 10 adet satışa sunulmuştur adet fiyatı 90 TL dir. Telefon numaram ; 0532 595 75 72 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat çok iyi kötü olanlara 150 lira fiyat çekiyolardı
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Cupra bulamazsam kesinlikle alırım
|
|
![]() |
|
EfeGti01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: Prof. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
106 Gti'a birebir uyumlumu acaba? kendimiz monte edebilirmiyiz ?
|
|
i <3 My Pug*
01 BAN 42 |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
106 gti ye uyumlu ben taktım on numara oldu kendın taka bılırsın ama şuda var ıkı ceşit bunlar bir orjınal laguna arabasından cıkanlarkı bunlar 1 sınıf ve cok esnek sıfır fiyatı serviste 300 tl fazla yıpratılmamıs ve yırtıgı ezıgı olmayanlarda piyasada 150 cıvarında ama bu arkadısın sattıgı mazemelerde güzel fıyatına göre
|
|
![]() |
|
EfeGti01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: Prof. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Benim araba yere fazlasıyla basık korkutuyor aşşağı yukar 4-5cm gelir liplerde sıkıntı yaratır ama bir deneyeceğim.
|
|
i <3 My Pug*
01 BAN 42 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
fiyat çok iyi
|
|
![]() |
|
Pitbull... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pitbull...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar fotograftaki tüm araçlara gönderdim kendileri taktı çok sıkıntılı bi durum yok ortada esnek malzeme kolay kolay kırılmaz isteyen arkadaşa 1 gün içerisinde gönderirim elimde şuan 7 adet kaldı herkese iyi forumlar :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pitbull...
Güncel :)
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
efe, fatihin malını kötülemek adına sölemiyorum kardeşim güzel malzeme ama yere çok basıksa aracın esnekliği orj. lip gibi olmadığından sana sıkıntı yaratır bilgin olsun
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
herkez kendi başına uygulayabilir ben taktım şık bir görüntü yaratıyor
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pitbull...
Sağol okan bilgiler için güncel arkadaşlar son lipler :)
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
kargo sizdense almak isterim
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pitbull...
kargo bizden değil korgosu 8 tl birşey tutuyor kargo karşılıgı cüzzi bi indirim yapabilirim ancak size.
|
|
![]() |
|
GO--GO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
güncel mi,
|
|
![]() |
|
df3210 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: Z.Burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
guncelse kapıda ödeme ile alabilirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pitbull...
evet güncel 10 adet daha elimde mevcuttur :)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben almıştım gayet sağlammış hala aracımda :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
bunun arkaya takılanı yokmu ya arıyorum arıyorum bulamıyorum ?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
son fıyat nekadar 206 için saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |