![]() |
|
307 İçin AUX .Girişi Oluyormu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 23:56 |
|
Merhaba arkadaşlar 307 Makyajlı aracıma Aux girişi istiyorum bu mümkünmüdür yaptıra bilirmiyiz ??
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim araba eski kasa. torpido gözünde RCA girişi var. kendim taktırmıştım. yeni kasalarda da aux çıkışı yapılabiliniyor. ayrıca xcarlink denen cihazlar da var. SD card ve usb girişinden müzik alabilirsiniz. |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
xcarlink dediğiniz kitin maliyeti ne kadar acaba.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bahsettiğiniz cihazlardan pek randıman alamadım daha doğrusu şöyle diyeyim . Çakmak girişne takılan soket ile usb bağlıyorum radyodanda bir frekans ayarlıyorum . Fakat o frekans bozulunca muzıkte bozuluyor yani pek orjinal birşey değildi . Diğer türlü aux nasıl taktırabılırım yardımcı olurmusunuz ? Birde maliyeti ne olur bana ?
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
sizin bahsettiğiniz fm transmitter cihazı. xcarlink , aracın 5 li cd çalar soketine bağlanıyor. http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=124 |
||
![]() |
||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
|
Aux çıkışı nasıl yapılıyor acaba? bundada takılan bir aparat varmı? mp3 çalar bağlamak için sadece kablomu gerekiyor? bu kabloyu nerden buluruz?
|
||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
||
Gogorok ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Eğer elektronikten anlıyorsanız, radyonun teyp kısmını iptal ederek mp3 çalar için giriş olarak kullanabilirsiniz.Teyp mekanizmasınının altında tea0676 nolu entegrenin 1 ve 16 nolu uçları preamfi uçlarıdır. Bu uçları entegreden ayırıp, oradan aux olarak girersiniz. Teybi kandırmak için, mekanizmanın üstündeki switch leri (hepsini) kısa devre yapın. alet içinde kaset var zannedecek. teyp motorunun bir ucunu sökün motor boşuna dönmesin. radyonun search düğmesine basarak radyo ve mp3 arasında gezersiniz. Yalnız diğer arkadaşın söylediği xcarlink çok mantıklı.
|
||
Bozmazsan hiç bir şey bozulmaz
|
||
![]() |
||
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audiosystem-peugeot-orjinal-usbsdaux-aparati-47247340/detay/
inceleyin derim arkadaşlar.
benede düşünüyorum ses kalitesini görmek lazım.
|
||
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
||
![]() |
||
ersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
arkadaslar bu xcarlink kac para acaba bilen var mi
|
||
2005 307 1,4 HDI 70 HP, XR
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Burada 100 Euro civarlarinda. |
||
![]() |
||
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
|
yaww arkadaşlar bu cihazlarla uğraşmanın anlamı yok.alın bir tane pioneer 2300 hem aux hem usb hem mp3 cd hem kırmızı ısığı uyumlu hem koldan kumandaya uyumlu daha ne istiyosunuz kendiniz bile takabiliyosunuz ben yaptım burada da paylaştım..teybin fiyatı 200 tl idi..koldan kumandaya uyumlu aparatı 30tl... |
||
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |