![]() |
|
Aracın Sağ Arka Tarafından Gelen Ses. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2012 Saat 12:30 |
Merhabalar, Dün Gece İş Çıkışı Eve Giderken Müziğin Sesini Kapattığımda Aracın Sağ Arka Tarafından Gelen Bir Ses Duydum. Herhangi Bir Çukura Girmememe Rağmen Durduk Yere Böyle Bir Ses Gelmesi Beni Korkuttu Açıkcası. Tahminime Göre Sağ Arka Lastikten Geliyor. Hızım 70/80 KM'de iken Ses Daha Bir Yükseliyor. O Kadar Sinir Bozucu Bir Seski O Sesten Motorun Sesini Duyamıyorum. Sesin Kaynağı Nedir Aceba. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelen ses nasıl bir şey_? çat çut gibimi, uğultu gibimi,yada aralıksız gelen takıtrı gibimi? sesi tarif etmeniz lazım.. |
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Vınlama ve uğultu sesi gibi karışık bir ses.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
Yaklaşık Olarak 2 Senedir Bindiğim Araç Sıfır Almıştım. Daha Önceleri Böyle Bir Problem Yoktu.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tekerlek rulmani diyorum. Hiz yuksedikce sesin artmasi da tekerlek rulmanina isaret eder.
|
|
![]() |
|
Koliva Teşekkürler. Aynen Dediğin Gibi Hız Yükseldikçe, Ses Artıyor. Fakat Şöyle Birşey var 2 Ay Evvel Bir Kaza Yapmıştım, Sağ Arka Taraftan Vurdular. Değişenler Listesine Baktığımda Rulman Takımı Yazıyor. Garantiden Yaptırabilirim Serviste Galiba.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
2 ay once degisim olmussa o halde direk degistirdigin servise git ve sorunu dile getir. Gerisi onlarin sorumlulugu. |
|
![]() |
|
Araç Kazadan Sonra Ankara Peugeot GÖRAL Yetkili Serviste Onarıldı. Onarılan Parçalar Arasında RULMAN'da yazıyor. Bana Aracımı Teslim Ederlerken Değişen Parçaların 1 Yıl Garantisi Var Denildi. İnşallah Başka Sıkıntı Çıkarmazlar.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok geçmiş olsun. Araçtan ses almak gerçekten çok üzücü. Servis takılan parçalardan kaynaklı bir problem ise sorun çıkartmayacaktır. Yeter ki uyanık davranın.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
Güzel Yorumun İçin Teşekkürler. Bir Kaç Gündür Bu Olay Çok Canımı Sıktı. Sıkıntı Çıkarırlar Endişesi ile Servise Gitmeye Korkuyorum. Neyse ki Yapcak Bişey Yok Hakkımızı Arayacağız.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
Merdiven Altı Ne Alaka Çözemedim Kardeşim.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yani ucuza kaçmak işini ''DÜZGÜN YAPAN USTALAR'' diye bir şey kalmadı kaldıysada nesli tükenmekte . .
|
|
![]() |
|
Üstelik Bir de Yetkili Servis
![]() |
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
Hemen adamlari suclamayin arkadaslar. Belki taktiklari parca sorunluydu. Ihtimali az ama var. Siz gidin bir gorusun bakalim ne diyorlar. Gerisini sonra dusunuruz.
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
bilya dır pek pahalı bir parça degil yada frenler sürtüyodur...kolay bi iş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |