|
106 arka dingil eğilmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
estantane
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı estantane
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2012 Saat 15:10 |
arkadaşlar bende 106 var ve araç kaza yaptı arka sol tekeri kaldırıma vurdu ve 2.5 santımlık bış tekerin onunden dışa acık ve aramada çekme yapıyor. dingilin bilyalarında mı arza yapmıstır kolda mı eğrilik vardır anlayamadım bu konu hakkında çevremde fazla bilgili kimse yok yardım edermisiniz
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam arkadaşım bendede aynı sorun var jant kaldirima çarpmişti.. 206 araç, Sol ön lastik yere temas eden bölge içeri bakıyor üstten bakınca lastik çamurlugun hizasından dişarda görünüyor yere temas eden bölgesi içeri bakıyor sorununu hala anlayamadım biri diyor kol yamulmuş biri diyor şasi kaymiş birisi bilya yataği kaymiş diyor. arabadan soğudum. yolda giderken araç sağa çekiyor. yoldan cıktım kaç defa. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rot balans ayarı ile uğraşan ustalar hallederler dostum .bende de vardı eyiklik mm likti adam halletti 75 liraya hemde..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |