![]() |
|
ARKADASLAR YOL BİLGİSAYARI ACİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 17:59 |
Sırf sizin için aşağı inip foto çekeyim koyayım dedim ama araba güneşte beklemiş yol bilgisayarı doğru dürüst okunmuyor, bir dahaki inişime inş :)
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yoneticiden simurga ![]() Kitapciginda yazmiyor mu? |
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
bu isaretlerle ilgili detaylı bır sablon burosur anlatım kaynagı yokmu yonetıcılerımıze seslenıyorz
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ortalama yakit tuketiminiz baz alinarak depodaki var olan yakit ile yaklasik olarak kac kilometre daha yol yapabilirsiniz demek ![]() |
|
![]() |
|
benzın lık ısaretı olan var o nedır
|
|
![]() |
|
Bu bilgilerin aracinin kitapciginda yazdigini saniyorum. Bahsettigin "deniz feneri" yol bilgisayarini son resetledigin andan itibaren katettigin yol boyunca tukettigin ortalama yakit miktarindir. Diger kademelerdeki degerleri de yaz, yorumlayalim. |
|
![]() |
|
2004 xline 206 yol bilg aktif sorunsuz fakat ordakı verılerı ne anlama gelıyor cozemedım mesela orda denız fenerı benzerı ısaret var o ne bı dıgerı 8.5/100 km falan yazıyor sanırım yardım lutfen saygılar
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç nedir? Yardımcı olmaya çalışalım belli bir ikon falan mı var ne anlama geldiğini merak ettiğiniz yoksa tamamı mı?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
yok be kardeşm o kadar zor mu sence neyini anlamadın lt/km
kalan mesafe ort yakıt tüketimi anlık yakıt tüketim vsvs ort hız dahası yok
|
|
![]() |
|
ARKADASLAR MERHABA
bu yol bilgisayarındaki verilerin ne anlama geldiğini nasıl anlıcaz tusa bastıkca degısıyor ama ordakı verıler sırasıyla ne anlama gelıyor yardım acil lutfen saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |