![]() |
|
ARKADASLAR YOL BİLGİSAYARI ACİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 16:42 |
ARKADASLAR MERHABA
bu yol bilgisayarındaki verilerin ne anlama geldiğini nasıl anlıcaz tusa bastıkca degısıyor ama ordakı verıler sırasıyla ne anlama gelıyor yardım acil lutfen saygılar
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok be kardeşm o kadar zor mu sence neyini anlamadın lt/km
kalan mesafe ort yakıt tüketimi anlık yakıt tüketim vsvs ort hız dahası yok
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç nedir? Yardımcı olmaya çalışalım belli bir ikon falan mı var ne anlama geldiğini merak ettiğiniz yoksa tamamı mı?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
2004 xline 206 yol bilg aktif sorunsuz fakat ordakı verılerı ne anlama gelıyor cozemedım mesela orda denız fenerı benzerı ısaret var o ne bı dıgerı 8.5/100 km falan yazıyor sanırım yardım lutfen saygılar
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu bilgilerin aracinin kitapciginda yazdigini saniyorum. Bahsettigin "deniz feneri" yol bilgisayarini son resetledigin andan itibaren katettigin yol boyunca tukettigin ortalama yakit miktarindir. Diger kademelerdeki degerleri de yaz, yorumlayalim. |
|
![]() |
|
benzın lık ısaretı olan var o nedır
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ortalama yakit tuketiminiz baz alinarak depodaki var olan yakit ile yaklasik olarak kac kilometre daha yol yapabilirsiniz demek ![]() |
|
![]() |
|
bu isaretlerle ilgili detaylı bır sablon burosur anlatım kaynagı yokmu yonetıcılerımıze seslenıyorz
|
|
![]() |
|
Yoneticiden simurga ![]() Kitapciginda yazmiyor mu? |
|
![]() |
|
yok
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırf sizin için aşağı inip foto çekeyim koyayım dedim ama araba güneşte beklemiş yol bilgisayarı doğru dürüst okunmuyor, bir dahaki inişime inş :)
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |