![]() |
|
hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 Saat 15:15 |
arkadaşlar bugün yolda seyir halindeyken hararet süper 70 80 arası geziyordu park ettikten sonra birdaha marşı çevireyim dedim bir baktım 110 gösteriyor hemen fan açtı bu normalmidir??(hava sıcaklığı 38 civarıydı)bana yüksek geldi...görüşlerinizi bekliyorum.belki bu sorular saçma gelebilir ben arabayı alalı daha 4 ay oluyor arabayı tanımaya çalışıyorum.
![]() |
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
ahmets ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: ıstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki sonra tekrar sıcaklık düştü mü?
düştü ise sorun yok.
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
yavaş yavaş düşmeye başladı...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
bende de aynı sıcak havalrda zaten 90 ile 100 arasında seyrediyor. stop ettikten sonra 110 a çıktığı oluyor fan çalışıyorsa problem yok.sebebi motor durduktan sonra fan yeterli süre devrede kalmıyor. marş yaptıktan sonra devreye giriyor. sıkıntılı bir durum yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |