![]() |
|
araç su akıtıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 15:35 |
merhaba arkadaşlar,
benim sıkıntım aracın motor suyunun sürekli dışarı akması. Dün yaklaşık 15 km rampa çıktıktan sonra (hep 1 ve 2 viteste) aracın altından su aktığını gördüm. motor suyu sürekli motorun çıkış tarafındaki hortumdan yere akıyor. suyun akması için sadece su haznesini doldurup aracı çalıştırmam yeterli oluyor. bütün su yere akıyor. bunun çözümü nedir sizce sadece hortum patlamasından dolayı mı bu şeklidedir. yoksa conta falan mı yandı ? yardım ederseniz sevinirim
|
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sızıntı kaçak mevcut araçta üst kapak contası yakmış olsa sudan çok araba yağı yakarak yada contalardan kaçırarak sızdırır... öncelikle yapman gereken bi ustaya götür kendide yine baksın en kötü ihtimal alt yada üstteki hortumlarının ikisini deiştir... kelepçelerinide bide mootorun blok tarafındaki tahliye tapalarına baktır çürümüş olabilir... benim geçmiş dönemde başıma gelmişti... hartum patlamış olsa 15 km diil 1.5 km dahi gidemezsin... ama bu şekilde araç kullanımaya devam edersen şahsi görüşüm 50 lira olan masrafını 2 3 bin lira yapabilirsin... geçmiş olsun hayırlı günler...
|
|
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede hemen servise gidip gösterin. Hortum olabilir. Devirdaim kütüğü olabilir. Hemen gösterin bence
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
klima suyu olmasın oda hortum gibi bişeyden akıyorda sadece bir fikir
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
ayni durum benimde başima geldi.. durumu önemsemedim su ilave edip devam ediyordum.. sonunda contayi yaktik.. 550 tl masraf
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
gördüğüm kadarıyla (motorun altına yatmak zorunda kaldım) kelepçe çevresinden akıtıyor. araç çalışmadığında sorun olmuyor ama bir kere çalıştırıp kapattığımda bütün su boşalana kadar alttan akıyor. yarın ustaya götüreceğim ama bi 10 km gitmem gerekecek. inşallah bi sorun olmaz, yada olmamıştır...
|
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
aslında çok basit bir sorunun var.i iyi bir usta bulsan hemen halleder ama servisler hemen yok sunu yok bunu değiştirelim der.
|
|
![]() |
|
motor çıkışındaki metal boru delinmiş. değiştiler...
|
|
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ucuz yırttın diyelim
![]() |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |