![]() |
|
Kapı Fitilleri Degişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 23:51 |
şu pejo mu parça parça söksem yarı fiyatının altında parçalarını satsam kesin köşeyi dönerdim sanırım.
ne dersiniz baslasak mı bu işle orjinal aracımızı parçalasak satsak para kazanır mıyız.
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
450 de baya çok ya ama
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
406 için 2 servise sordum bagaj dahil 4 kapı ve kapı altı fitillere biri 380 tl dedi digeri 450 tl istedi .bende gittim parçacıdan aldım ama uymadı ve 100km yi geçince rüzgar sesini içeriye alıyor .sanki altın kaplama mübarek 450 tl çok para ama bence orjınalini al
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
hele kapı altındaki fitillerin içerisinde demir veya çelik aksam var. kopartmak için bıçakla keseyim dedim. bıçak kesmedi ve köreldi
anladım ki içinde metal karışım var bende hemen vidalattım ve çok şık oldu.
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
camcılara bi bakarım o zaman sagolasın :)
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
oto camcası derdine derman olabilir.. metre üsulü satlılr genelde fitil... sen 406 nın dersen eğer çok yüksek rakamlar karşına çıkabilir buda seni üzebilir... en mantıklısı ölçüsünü al ve git 30 lira vb... rakamlara işini hallet... kendinde rahatlıkla değiştirebilirsin geçirmen yeterli yuvalara yapıştırma vb... bi derdinde yok
|
|
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Ben servisten servisten kapi filtresi sordum, 70 lira dedi tanesine.. Pahali sanki biraz
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Kapı fitilleri biraz tuzlu fiyatları
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
dikkat et ilanda satılan ön kapılara ait. bence fitil satan ustalar var git onlara göünün önünde kestir ve al daha hesaplı olur. çıkarmakta sökmekte basit
veya ustan varsa el emek parası öde yapıversin
|
|
![]() |
|
sagol bunu dışarıda döşemeciye fln mı yoksa kendimiz mi degiştircez
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206'nın satıyor uyar ama büyük ihtimalle metre ile alabilirsin. Düzenleyen ibrahim YILDIZAK - 02 Haziran 2012 Saat 00:09 |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar aracımın (406) kapı üüzerindeki lastik şerit i ve kapı açıldıgında görünen lastik şeridi degiştirmek istiyorum bunlar kapı fitili olarak geçiyor sanırım ortalama ne kadar maliyet olur ve nereler yapar bu işi bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |