|
206da gaz problemi için yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 23:41 |
arkadaşlar herkeze selam
aracı çalıştırıyorum (sıralı atiker var)
calısıyor 3-4 sn sonra gaza gecerken stop ediyor.
yani gaz gelmiyor. sizce sorun ne olabilir...
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
zaxx54
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2012 Konum: 0 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
S.a kardeş aynı problem bizim arabadada vardı bagaj kilidi değişdi oksijen sensörü kontrol eddir düzelir..
|
|
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence gaza çok erken geçtiği için stop ediyor... normalde 1-2 km sonra gaza geçmesi lazm... gaz ayarı yaptırıcaksınz..
|
|
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
LPG nin regülatörünün içinde bir tane silikon diyafram var sorununuz kuvvetle muhtemel bu diyaframdan kaynaklanıyor.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
Sedat Yıldırım
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben de 206 otomatik aracıma Atiker sıralı sistem lpg sistemi taktırdım.
Aracım gaza 1,5-2 Km sonra geçiyordu.Her gün sabah 7.5 akşam 7,5 Km yol yapıyorum işe gidip gelirken. Dolyısı ile günlük 15 Km yolun 3-4 km'sini benzinle yapıyordu. Gazı taktrıdığım ustaya götürdüm,gazın daha erken devreye girmesini istedim,zira her tüp dolumunda 15-20 TL benzin alıyordum,güya aracım gazlıydı.Ustaya gittim,usta bana bu normaldir,eğer daha erkene alırsak, aracın stop eder dedi,sen havalar ısınınca gel dedi. Ben de öyle yaptım,havalar ısındığında gittim.PC'iye bağladı aracı, PC'den benzin gaz geçiş zamanlamasını ayarladı.Şimdi motor 40 dereceye ulaşınca benzine geçiyor,bu dahavanın sıcaklık durumuna göre,50 metre ile 600 metre arası değişiyor. Bende bazen pek nadir stop ediyor,gazcı usta,bu farklı bir sorundur dedi. Ateşleme sisteminle alakalı dedi.En kötüsüde stop ettiği zaman,aracı durdurup, vitesi park konumuna almadan araç çalışmıyor. Manuel viteslerde tekrar vurudurarak çalıştırılabiliyor ama, otomatik viteslerede bu sorun tabi... Yolda giderken stop ettiği zaman,aracı durdurmadan çalışma olsalığı varmıdır bunu da ben bilmiyorum... Düzenleyen Sedat Yıldırım - 28 Mayıs 2012 Saat 12:47 |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |