![]() |
|
2005 206 Xdesign 1.4 LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aytaç34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 20:30 |
Merhaba,
Dün itibariyle 2005 model otomatik 206 xdesign 1.4 araç aldım. Aracım 63 binde ve almadan önce bazı konular hakkında forumdan fikir edindim. Artık bende bir peugeot sahibiyim diyerek bugün foruma üye oldum. Daha önce 5 sene kadar dizel araç kullandım. Şimdi benzinli biraz canımı yakar diye düşünüyorum. Benzin ve LPG konusunda pek bilgim yok. Yaptığım araştırmalarda genelde Atiker safe fast iyi uyum sağladığını görsem de pek güncel olmayan eski tarihli yazışmalardı okuduklarım. Ek olarak LPG nin markasıyla birlikte işçiliğinin de çok önemli olduğunu duydum. Şimdi aynı model araç kullanan arkadaşlarımın tecrübe ve deneyimlerine ihtiyacım var. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Şimdi taktırayım mı taktırmayayım mı hangi marka ve nerede taktırayım. Bu yeni peugeot kullanıcısına yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 tl gaz ile sehırıcınde 100 km gidersin. Lpg sistemi olarak ta ben zavoliyi tercih ettim sizede öneririm. Saygılar. Hayrlı olsun.
|
|
![]() |
|
Aytaç34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
öneri ve bilgi için teşekkürler. Siz nerede taktırmıştınız tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
|
|
![]() |
|
Merhabalar Arkadaşlar,
yok mu aranızda LPG li 206 kullanan, yardımınızı rica ediyorum. tşk.
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG KESİN ARIZA LAMBASI YAKIYO HABERİN OLSUN AMA BEN TAKTIRDIM ŞAN ÇOK MEMNUNM AKL POWERFAST ODII SÜPER TAKTIRDIM AKL ATİKERİN Bİ ÜST VERSYONU YAZILIMI İTALYAN FARK OLARAK BU AMA YAKIT DÜŞTÜ %40 FİLAN %50 DÜŞTÜ DİYEN YALAN SÖYLER BENZİNE GÖRE GAZIN FİYATI BELLİ ZATEN
|
|
![]() |
|
1.290 lira civarına mı taktırdınız ve nerede taktırdığınızı öğrenebilir miyim işçiliğin çok önemli olduğu konuşuluyor sürekli.
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
ben 1.000 taktırdım tokatta/zilede taktırıdm benim ki dost işi oldu normalde o söyleğiniz fiyatların aşagısına takmıyolar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sizin aracınızdaki oksijen sensöründen gelen kabloyu lpg beynine de bağladılar mı haberiniz var mı. Not: Lütfen küçük harf kullanınız. Büyük harf ile yazışmak; sanal alemde bağarmak, hakaret etmek vs anlamına geliyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
haberim yok metin abi sizinle telefonda bi görüşebilirmiyiz ben özelden mesaj atmasını bilmiyorum bana özelden bi mesaj atarsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
şimdi ustayla görüştüm oksijen kablosundan lpg beynine kablo filan alınmamış
|
|
![]() |
|
Teşekkürler yorum tavsiye ve öneriler için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |