![]() |
|
koltuk kılıfı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antikiteli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antikiteli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 20:06 |
merhaba arkadaşlar...2000 model yeşil renkte 206 sahibiyim...koltuk kılıfı alacağım. öncelikle marka tavsiyesi olan var mı? bir de ne renk tavsiye edersiniz?
|
|
ÇaKaL
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de surucu koltugu kotu gorunuyor. Yesil arabam ve koltuklarda yesil . Bi dosemecide eskiyen yeri yamatmayi dusunuyorum.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
roland garrosun varsa kılıf hiç güzel durmuyor söyleyeyim
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim marka falan bilmem ama araca özel olanlarda bazen daraltma yada genişletme yapabiliyorsun bence döşemecide keyfine göre güzel bir tane diktir
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
antikiteli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antikiteli
milas gibi küçük bir yerde döşemeciler döşemeye kalkıyorlar ama...o yüzden internet üstünden sipariş vermek zorundayım...bi kaç yorumda ortopedik olanların sngerleri belli bir zamandan sonra kendini koyveriyo diye yazılanları gördüm o yüzden normal sade bişiler düşünüyorum artık... mesela http://www.hepsiburada.com/Liste/automix-trendline-oto-koltuk-kilifi-seti-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000700003536&categoryId=20036977 ...
|
|
ÇaKaL
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Zaten bizim arak koltukları ortopedik tekrar ortopedike gerek yok 160 tl lik z tech hepsiburada da var gri olan kurtarır seni araca özel dikiliyorlar.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
eğer temiz kullanırım diyorsan açık renk düşün, bej bence yeşile ayrı bir hava katıyor
|
|
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
bencede koyu renk daha saglikli olur diye dusunuyorum benim koltuklarin rengide acik coluk cocuk biniyoruz tabii ondan sonra her hafta sonu koltuk temizlemeye isin yoksa ugras he bu arada izmit ve civarinda uygun fiyata özel koltuk kilifi diken yerler varmi acaba bileniniz varsa adres yada telefon numarasi alabilirmiyim?
Düzenleyen osterreich - 25 Mayıs 2012 Saat 10:51 |
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
piyasada 80-100 TL cillop gibi yarı ortopetik kılıflar var takdır kullan.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
öylede benim arka 3 koltuk birlesik degil tek li onun icin kilif bulmak sikintili oluyo biraz
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Benımkıde mınderlıydı normal kılıfı kılıfcı kesdı dıktı ayarladı hart dıye oturdu ustanın marıfetıne kalmıs Ankarada mamakta yaptırdım.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |