![]() |
|
ugultu sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 Saat 11:34 |
arkadaslar dun klimama bakim yaptirayim dedim klima kopresorunde kacak varmis soktu keceyi degistirdi gaz basti duzeldu bunlari yaparken altta eksozun ikinci sensor dibinde catlak varmis eksozcuya gittim kaynattirdim daha sonra arac calisirken bir ugultu olmaya basladi disaridan pek duyulmuyor ancak iceriden duyuluyor kesilmeyen duz bir ugultu sesi var bunun nedeni nedir ustalar cozum getiremedi.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksijen sensorunun dibini mi kaynak yaptirdiniz? Düzenleyen koliva - 20 Mayıs 2012 Saat 12:42 |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
katalizorden sonraki sensorun dibi bildigim kadari ile ikinci sensor denen yer
sensoru soktukten sonra kaynatti Düzenleyen riva70 - 20 Mayıs 2012 Saat 13:20 |
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
uğultu rolentide çalışırken direksiyonu sağ sol yapınca artıp azalıyor mu
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
onu hic fark etmedim ama rolentide geliyor
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Peki çatlağı kaynatınca aracın sesi biraz olsun azaldımı eskisine göre.
Bunları soruyorum çünkü direksiyon pompasından gelen bir uğultu vardır buda normaldir. Katalizördeki çatlağı onardığınızda egzoz sesi ve doğal olarak aracın sesi biraz azalmış olabilir ve bahsettiğim direksiyon pompa sesini daha net duyabildiğiniz için size yeni bir şeymiş gibi gelebilir.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
evet aracin sesi azaldi ancak bu ses once yoktu eminim birde su oldu sag on lastik yanimda sanirim direksiyon yag deposu var o biraz sallanip ses yapiyordu ustaya soyledim onu icten akilli kelepce ile baglamisti ondan olabilirmi yeni aklima geldi onceleri ara ara tikirti yapiyordu
|
|
|
![]() |
|
Tıkırtı ile uğultu farklı şeyler. Siz aracı rolentide çalışırken direksiyonu sağ sol yapın, eğer bahsettiğiniz ses artıp azalıyorsa sorun yok demektir. Direksiyonu sağ sol yaptığınızda bahsettiğiniz ses artıp azalmıyorsa sorunu başka yerde ararız.
|
|
|
![]() |
|
bu gun denedim direksiyonu tam sag yada tam sol yapinca ses bi farklilasiyor.
direksiyon yagi deposu sallaniyordu onu sabitletmistim o baglantiyi kopartsam tekrar ses duzelirmi onceleri bu ses yoktu |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |