![]() |
|
206 ön cam çatlak ve yürüme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 23:32 |
merhaba arkadaşlar 206 rg sahibiyim ön camda ufak bir taş vurması sonucu oluşan çook minik çatlak vardı ve pek önemsemedim çizdirmedim de bu yüzden ama bu akşam arabaya bindim silecekleri çalıştırdım camı yıkattım ve yürüdüm gittim yolda giderken fark ettim ki sağ doğru sola doğru ve aşağıya doğru ilerlemiş çatlak:(
alt kısımda olduğundan pek belli etmiyor hani böylede giderim ama benim korkum bir zarar olmaması yada daha ilerler mi çizdirmek gerekir mi uçlarını cam sanki çıkıcak gibi duruyor ya :(( ve cam fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum ne yapmam gerekir şuanda bütçem sıkıntılı değiştiremeyeceğim sanırım bu şekilde bir sorun olur mu ? |
|
peugeot 206 roland garros
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de var rg ve benimde camın sağ üstünde çatlak var ancak büyümedi uzun zamandr ben de çizdirmedim. Cam fiyatlarını bir ara araştırmıştım çok çeşitli fiyatlar var 300e değiştiren de var 800e değiştiren de, marka veya orjinal olup olmamasına göre değişiyor fiyatlar. Ama ön cam bu dostum önemli yani cam direk lönk diye çıkmaz ama sana sıkıntı yaratmasın durumunu düzeltir düzeltmez değiştir camı derim :/
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
eğer kaskonuz varsa benim bildiğim kadarıyla yılda 2 kere cam değiştirme hakkınız var veya 1 de olabilir ama kaska delinmiyor bu işlemden hem boşa masrafda çıkmamış olur arayıp bir sorun derim.
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
![]() ![]() ![]() ![]() |
kasko yok ya :( araştırdım birazda mikalımıymış neymiş ön camlar bu yüzden dağılıp parçalanma diye birşey olmuyormuş yürüyüp durcak yani catlak sadece
fiyat konusunda evet 1250 800 falan yani gidip sormadan tam birşey öğrenemicez fiyat konusunda.. ya çatlak ufacık bişey ve uzun zamandır duruyordu unutmuştum bile yolda bir gördüm gerçekten moralim bozuldu çok :((( |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
ufuk bey bide yağmur sensörü var bizim araçlarda cam değişimde sıkıntı oluyormuş diye okudum jeli varmış bilmem nesi varmış baya bi sıkıntılı camı değiştirsekte yani..
neyse aman tavandaki cama zeval gelmesinde :)) dilimi falan ısırıyorum şuanda :)) |
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
aman hocam tavan allah korusun bi giderse aracın yarısı para öderiz ![]() evet onu ben de okudum yağmur sensöründen dolayı farklı bir uygulama varmış ancak illa orjinalde değil, yan sanayiden taktırıp yağmur sensörünü hala sorunsuz kullananlar da var(mış) okuduklarıma göre. Ya ben de takıntılı bi insan olduğum için size idare edin falan diyemiyorum ki bendeki 50kr büyüklüğündeki çatlak bile gözüme cam tuzla buz olmuş gibi gözüküyor, sizinki kadar çatlak ilerlese napardım bilmiyorum ![]() çok çok geçmiş olsun |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
benim ki nokta gibiydi ve sağ sola asağıya neden yürüdüğünü bilmiyorum bile :( yürüdü o yüzden çizdirin falan bişey yapın yürüyünce sanki cam kopcakmış gibi duruyor ama böyle idare edicez artık nabalım :(
|
|
|
|
![]() |
|
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
Daha önce yazmıştım 2002 model 307 sahibiyim 1200 TL fiyat verdiler ön cam için, kasko ücretsiz karşıladı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |