|
207 xenon |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 Saat 19:19 |
|
arkadaslar 207 lerde xenon takıp beyınde sorun yasayan varmı 207 lerde xenon beyınde arızalar verıyormus bı bılgısı olan varmı
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
207 kullanan arkadaşlarım var ve şu ana kadar arıza rastlanılmadı.Bence tamamen kalite ile ilgili yani tamamen duygusal :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tolga ya sor moruk 34 tl varya sıyah 207
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Ankarada da var.. bir sıkıntı duymadım kullanıcısından..
Ama xenonlar açıkken marşa basmamakta fayda var..
|
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar bugun servıse gıttım orda sordum artık 27 xenon takmıyoruz dedıler neden dıye sordugumdada beyın kaldırmıyo dedıler boyle bı sacmalık olurmu anlamadım arıza verıyomus abs gıbı bıldıgım kadarıyla mtec kalıtelı servıs garantı bozuyosa dısarıda taktırırım zaten xenonları sızce ne yapmalıyım en kalıtelı ne var xenon
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
207 kullancıları arkadaşlarım var babalar gibi xenon kullanıyorlar...
Tolga nın aracında varmı bilemem ama Garageboy Kemal de vardı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
birkan o arıza kodlarını bende tek tek verdı ilk başlarda abs ıkazı olarak başladı en son butun arıza ışıkları yandı farları yakınca zenonlar fazla yuklu voltaj cekıyor ve beyne elektrık kesıntısı oluşturuyor gıbı bı acıklama yaptı beynı yakmaya kadar gideçegı sölendı oda bağlama hatasındanmış akuden elektırıgı drek alman lazım falan dedıler ama en sonunda bılıyosun soktum rahatladım hakkı kardeşim sağolsun
|
||
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
|
hopp ben geldim =)
abi valla aldıımın 3. günü xenonları taktım bi sıkıntı yaşamadım... yaşadığım tek bir sıkıntı var o da şanzuman arızası... onunla da alakası olduğunu sanmıyorum. yani xenonları taktıktan sonra kazamdan dolayı servise gittim farları da gördüler bişey demediler... illaki uyarırlardı... ama yok içime sinmedi dersen bu hafta aracı servise yatırıcam konuşabilirim istersen ustalarla ;) |
||
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya napıcam cok karasızım valla kımı bısı olmaz dıo kımı olur dıyo napıcam anlamadım yaaa
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tak Kardeşim Tak Clubumuzun Arabaları Güzelleşsin.
Arıza Lambası Yanarsada Ben Söndürürüm Onu Motorun içinde Reset Tuşu Var.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu PEUGEOTLARINIZ HAKKINDAKI ARIZALAR VE CÖZÜMLERİ boumune tasınmıstır
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mted marka takarsan arıza ışığı yakmaz..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mted ne marka oluyorkı anlamadım turk malımı acaba...
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanlış yazdım sayın tutar MTEC olacaktı..
|
||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sinan abi yeni cıkardı mtedleri piyasaya sürmeye baslamıs
|
||
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
|
abi mtec ya o mted değil
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya al hem sıslere hem kısalara uzunlarada mtec ampul takarsın olur bıter =)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peugeot Turkiyenin Problem Hakkındaki Yanıtı Arkadaşlar
Oysaki Erler Peugeot 500 ytl ye takabileceğini Acı Otomotiv ve Aktif İriyıl 480 ytl ye takabileceğini ve Garanti yi etkilemeyeceğini soylemişti Bu Çelişkili açıklamalar Doğrultusunda Üyelerimizi Mağdur etmemek adına www.peugeotturkey.com un konunun takipçisi olduğunu ve en kısa zamanda Fransa Peugeot ile görüşerek çözüm bulunacağını sizin huzurunuzda beyan ederiz... Saygılarımla Deran TUYNER Sayın Deran Tuyner, Peugeot 207 modelimize orijinal xenon far taktırılması maalesef mümkün değildir. Böyle bir seçenek yoktur. Bu yüzden herhangi bir tavsiyede bulunamıyoruz. Bilginize sunar en iyi dileklerimizin kabulunu rica ederiz. Saygılarımızla Peugeot Müşteri İlişkileri Bilgi almak istediğiniz model : 207 Sayın Yetkili www.peugeotturkey.com Sitesinin Halkla İlişkiler Sorumlusuyum Misyonumuz ; Peugeot Otomobillerinin satış sonrası kullanıcı talepleri doğrultusunda problem yaşadıkları merak ettikleri her konu hakkında yardımcı olmaktır. Bu bağlamda bir üyemiz 2009 model Peugeot 207 aracına Xenon far taktırmak istemektedir Fakat bunu Yetkili servis harici Yapmaması gerektiği aracının garanti kapsamı dışında kalacağı hususunda kendisini bilgilendirdik İşbu Sizden ögrenmek istediğimiz İstanbul ili sınırları içerisinde hangi Yetkili servisin üyemizin aracına Xenon far takabileceği konusunda biz bilgilendirmenizdir Saygılarımla Deran TUYNER www.peugeotturkey.com Halkla İlişkşiler Sorumlusu Mevcut aracınızın markası : PEUGEOT Mevcut aracınızın modeli : 207 Mevcut aracınızın model yılı : 2009 İşlem Tarihi : '2008-10-09 11:00:32' E-Posta adresiniz : deran.tuyner@peugeotturkey.com Cinsiyetiniz : bay Adınız : Deran Soyadınız : TUYNER Telefon Türü : mobil Telefonunuz : 532 3158210 Bulunduğunuz il : İstanbul Bulunduğunuz semt yada ilçe : Beyoglu Düzenleyen DERAN_TUYNER - 14 Ekim 2008 Saat 12:03 |
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
2009 model bir aracı riske sokmaya değmeyecek anlaşılan..
Deran abi ilgin için teşekkürler.. Konu hakkında aydınlanmış olduk Düzenleyen hasimayaz - 14 Ekim 2008 Saat 14:00 |
||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
deran abi bilgiler icin saol
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |