|
|
dijital klima |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | ||
berk2309
3. Vites
23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 21:41 |
|
|
klima beynini ilk defa duydum acaba o klima kompresörü olabilirmiki ?
|
||
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
berk2309
3. Vites
23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 21:42 |
|
|
klimayı actıktan sonra tusa basınca tık dıye bı ses gelıyomu kaputun altından
|
||
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
scorpions_64
1. Vites
25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 22:29 |
|
|
evet önceden geliyordu sonra benim aracın beyni bozuldu ve tamir ettirdim. ne olduysa ondan sonra oldu zaten. hatta şöyle anlatıyım; benim aracın enjektör beyni bozulunca yerine denemek için başka bir beyin taktılar, pp2000 cihaza bağlanıp chekap yapıldığında klimayı görmüyordu, hatta beyin tamircisi "bu beyin senin araca uymuyor ya seninkini tamir edecez yada senin araca uygun beyin bulacaz" demişti. sonrasında da benim aracımın kendi orjinal beyni tamir etmiş fakat klimanda yada klima beyninde arıza olduğunu söylemişti. tabi bizde bunu ister istemez yemek zorunda kaldık. şimdi ise ısıtmada, fanda,üflemede hiçbir sıkıntı yok ama a/c komutu çalışmıyor. ben eskiden a/c tuşuna bastığımda rolantide haff titreme, ön radyatör fanı falan çalışırdı ama dediğim gibi şimdi tıkyok.
|
||
|
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
zgr
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 23:34 |
|
aynı sorun benim araçta da var. eskiden a/c tuşuna basınca çıt sesi gelir, rölantide titreme olurdu, hararet yüksek ise düşüşe geçerdi ve klimam soğuturdu. şimdi klimayı açtığımda soğutmuyor, çıt sesi gelmiyor. ancak hararet düşüşe geçiyor yine. gaz bitmiştir diye düşünüyorum. haftasonu elektrikçiye götürmeyi düşünüyorum. sonucu paylaşırım burada.
|
||
![]() |
||
scorpions_64
1. Vites
25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 12:19 |
|
Bakın benim araçta klima gaz bitiminde herşey normal çalışıyodu. a/c tuşuna bastığımda komprasör, radyatör fanı vb tüm ekipmanlar çalışıyordu ama soğutmuyordu o ayrı mesele. ama şu anda durum çok farklı ya, a/c tuşuna basıyorum üfleme açılıyor falan filanda ama komprasör, radyatör fanında falan tık yok.
|
||
|
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
scorpions_64
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 Saat 09:16 |
|
|
Arkadaşlar bugün itibari ile araca klima gazı bastırdım, sorunlar düzeldi. klima gazı bitmiş ve bu yüzden komprasör vs. devreye girmiyormuş. böyle bi durumda aklınızda bulunsun klima gazını kontrol ettirin...
|
||
|
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |