![]() |
|
306 lastik hakkında !!!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 10:56 |
306 tı kullanan dostlar çok merak ettiğim soru 185 65 14 orjinal ebatları takılı arkadaşlar... virajlarda savurma varmı ? yağmurlu havalarda kayma varmı ? konfor ve performanstan şüphem yok.... ama en büyük endişem viraj ve yağmurlu hava ???
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim hiçbir sıkıntım yok. Çok hızlı girmediğim için olabilir.
|
|
![]() |
|
hımmmmmmmmm
|
|
![]() |
|
abıcım egerkı sen memnun degılsen 195 55 15 e cevırırsın olur bıter... ben bugun degısıyorum komple :))
farklı olacagı noktalarını daha once konusmustuk hatırlarsan
![]() |
|
![]() |
|
bendekiler zaten 195*55*15 cecoli... yakıt sarfiyatı için orjinale dönersem acaba girermiyim bi yere onu düşünüyorum |
|
![]() |
|
yakıt olayında buyuk bır fark yaratmaz. sen boyle devam et... aracın ustunde teneke jantlarmı var???
cunku 2001 platınumların bazılarında teneke jantla beraber 15 lastık olur orjınalınden???
|
|
![]() |
|
hımmm... yok abi sonradan çelik jant koymuşlar tipik bişe 15 inç.. zaten değişteremedim hala uyuz oluyorum... arabanın motoru ön takım felan derken ...neyse gene gelicekler şimdi bana :)) susayım ben.. ok o zaman bu konu kapandı 195*55*15 le yola devam eyvallah...
|
|
![]() |
|
bır sure daha ıdare et. maddıyatın olunca ayarlarız sana guzel bır takım
![]() |
|
![]() |
|
eyvalllah...
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Orjinalden şaşma çok seri kullanmayan insanların aracına bence geniş jant lastik takmanın anlamı yok. Benzin olmuş 4 TL mazot 3.5 TL orjinal iyidir şaşma
![]() |
|
![]() |
|
istpdr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
bede ınc takmayı dusunuyorum spor yaylar var arkada 55 15 kurtarırmı sızce?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |