![]() |
|
a-bag/s belts faulty |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2014 Saat 18:59 |
Biraz önce aynı uyarıyı aldım, koltuğun altından emniyet kemerine giden soket gevşemiş biraz kurcaladım düzeldi.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deneyenler bilgi verirse diger arkadaşlar için faydalı olabilir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Resd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Bende Arabyı 4 ay önce aldım aldığımdan beri airbag ışığı yanıyordu. Söktüm sargıya fdalan baktım herşey sağlam temizleyip taktım. Bir ay kadar yanmadı sonra geri ışlık yandı yenisi 350 400 TL. gibi bir fiyat bir tane yarı fiyatına temiz çıkma bulup taktım Şuan her şey normal. Szlerde bir temizlemeyi deneyin.
|
|
![]() |
|
mehmet_2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
aynı arıza bende de var airbag rolesi arızalı 307 2006 hdı bitane çıkma aldım taktım busefer esp lambası yandı tekrar eskisini taktım lamba hala yanıyor ben de sallamıyorum com 200 elimde kaldı.
|
|
MEHMET
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuyu hortlatmak gibi oldu ama aynı sorun benim araçtada var şu an. Acaba çözümü bulundu mu? 2006 model 307 aracım. Sinir bozucu bir arıza.
@true19 acaba sorunu çözdün mü?
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
true19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1976 Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Kardeş bütün soketleri ilaçlattım bu spreylerle hatta usta çocuk ufak düzeltmeler yaptı ama kutupbaşı sökülmeden yapıldı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Normalde o sargi aksami kolay kolay bozulmaz. Mutlaka direksion ya da com 2000'dan bir islem gormustur diye dusunuyorum.Ayni hatayi koltugun altinda bulunan soketlerden alanlar var baska forumlarda. Her ne kadar sargidan oldugunu dusunsekte bir denemekte fayda var. Once aku kutup basini cikar, sonra koltugun altindaki soketi bul ve cikarip yeniden yerine guzelce tak. Sonra kutup basini yerlestir ve dene bakalim. Aku kutup baslarini sokup takarken asagidaki kurala gore yaparsak saglikli olur: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20338&title=aku-kutup-baslarini-sokerken-3-dakika-kurali Düzenleyen koliva - 23 Mayıs 2012 Saat 23:23 |
|
![]() |
|
true19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1976 Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
hatayı bazen olduğum yerde ama genelde hareket halindeyken alıyorum sağa sola dönüşlerde aynı hatayı veriyor emniyet kemerinide çok denedim s belt belki emniyet kemeridir diye ama planet 2000 bağladı usta yolda pc açıkken kısa süreli airbag lambası yanıp sönmelerde cihaz yakaladı direksiyonu hafif hafif sağa sola çevrerek uzunca denedik hatta pc hatayı gösteriyor bazen lamba yanmadan hatanın kaybolduğu bile oluyor anlık yani orada com 2000 arızası dendi Kardeşim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu hatayi hangi zamanlarda aliyorsunuz. Ornegin hata ekrandayken direksiyonu saga sola cevirdiginizde hata kayboluyor mu? Ya da bunun gibi herhangi baska bir durumda kaybolma oluyor mu? Ornegin farlarinizi yakinca?
|
|
![]() |
|
herhalde kimsenin başına gelmedi com 2000 arızası
|
|
![]() |
|
com2000 dedikleri elektronic kartımı bu direksiyon sargısı içindeki
|
|
![]() |
|
yoo direklere bakıttım sağlam aracı ikinciel aldım ama usta yok dedi arabada kaza yok bir bayan kullanmış. planet 2000ne bağladık yolda yanıp söndükçe beyin arıza olarak kaydetmiyor direksiyon sargısından olduğu kesinleşti gibi ama yenisi bi dünya para tamiri varmış ama usta bulamadım.
|
|
![]() |
|
Aracinizin airbagleri patladi mi daha once?
|
|
![]() |
|
bu tanışma mevzuunu bilmiyordum şimdi yazdım |
|
![]() |
|
Oktay Bey,
Yeni uye olan arkadaslarimiz oncelikle kendilerini asagidaki linkteki bilgiler isigi altinda tanitiyorlar. Daha sonra yardimci olmaya calisirim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
galiba bu konuda formda kimse yok yada kimsenin başına gelmedi
|
|
![]() |
|
a-bag/s belts faulty acil yardım 2006 307 sw var arkadaşlar yolda yanıp sönüyor soket moket herşey yaptık yok 3 5 saniye yanıyor sönüyor planet 2000 de air bag sargısı gibi tespit etti usta bu sargının tamirini yapan varmı acil yardım :((( yenisi bayağı pahalı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |