![]() |
|
Peugeot 2o7 GT Kullanıcıları ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RasimG ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2012 Konum: 27 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 Saat 16:39 |
İlk aracım olarak 2o7 GT düşünyorum. Degerlendirme olarak yardımcı olurmusunz ? yol tutuş, sakin ve spor sürüşlerde yakıt tüketimi yada hafif kasa önerebilceginiz spor otomobil. 2.el düşnyrm 25-26 bin üst limit..
|
|
GT
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sponsorumuz şahin peugeot murat abide 207 GT var. km side çok düşük. kendim kullandım çok güzel araba tavsiye ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
RasimG ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2012 Konum: 27 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç almak için degil izlenimler olarak tavsiye istyrm.
|
|
GT
|
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi kaç lira daha koyarsan tek kelime ile typer tavsiye ederim...
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |