|
Eren Hocanın Peugeot Koleksiyonu,Mutlaka Bakın :D |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
erenuluoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aydın Bey 306, 205 veeeee 405 de kullandım ama malesef temiz bir GTI denk gelmediği için henüz bir GTI sahibi olamadık, umarım bir gün denk gelir ve maddi imkanlar da elverirse bir GTI yaparız |
|
swat_407
1. Vites 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel bir deneyim ve arşiv olmuş hocam. Yerinde olmak isterdim.
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
erenuluoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Feline arkadaşım işin doğrusu her peugeotum benden ayrılırken çok üzüldüm ama yeni bir peugeot sahibi olabilmem için bir öncekini mutlaka satmam gerekti malesef, malum bir hoca olarak maaşlar kısıtlı, babadan dededen kalan bişeyde olmayınca, birini satmadan diğerlerini alamadık malesef.. gönül isterdiki çok para olsun ve hepsini bir garajda toplayayım, siz değerli dostları davet edeyim ama malesef hepsine aynı anda sahip olmak hayal.. ama hayali bile güzel .. gerçekte hepsine aynı anda sahip olamasamda en azından forumda, bilgisayarımda ve gönlümde tüm "Peugeotlarım" yanyana ama söyle bir şey var ki Peugeotuma zarar vereceğini düşündüğüm adama kesinlikle satmadım ve satmamda arabamı, isterse 3-4 milyar fazla versinler kesinlikle vermem. Peugeotumu birinin alması için ilk şart iyi bakacağına inanmam gerekiyor..Yoksa olmaz.. Mesela açık yeşil 307 SW'ye iki talip vardı satarken, ben fazla para verene değil aracı çok seven ve iyi bakacağına inandığım biniciye satmıştım, gerçekten de arabayı hiç üzmemişti, 4 yıldır da aslanlar gibi biniyor, araba 300.000 km.ye dayanmış ama maşALLAH en ufak sorun yok
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
swat_407 arkadaşım evet gerçekten ben de çok mutluyum böyle bir deneyim yaşama sansım oldugu için... ben de çok param olsun ve hiç birini satmasaydım isterdim, tüm bu güzel Peugeotlarımı bir garajda toplayıp bir Peugeot partisi verip tüm forumdaki Peugeot sever dostlarımı davet etmek isterdim..Bir gün çok param olursa hepsini geri toplarım
|
|
kabusizmit
2. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
|
Hocam Öncelikle Peugeot aşkınız dan dolayı sizi kutluyorum..İnsanların üzerinde sis farı,çelik jantı bile olmayan bi araca 45.000 tl verip sonra kulaktan duyma bilgilerle Peugeot u kötülediği bi toplumda yaşarken sizin gibi aslan severler beni çok mutlu etti...
Koleksiyonunuza gelince bence tek eksik RC 206 veya 207 farketmez mutlaka alınmalı... Tüm Peugeot severlerin gönlünde farklı bi yeri vardır..
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Kabusizmit arkadaşım gerçek manada diyorum ki bu cümlenize şapka çıkartmak hatta size madalya vermek lazım, tek cümleyle herşeyi özetlemişsiniz, aynen dediğiniz gibi ""sis farı çelik jantı bile olmayan araca bile 45.000 tl verirler, sonra kulaktan dolma bilgilerle Peugeotu kötülerler"", atasözü bile olabilir yani bu cümleniz.. toyotanın motoru sağlammış, opelin alt takımı sağlammış, öbürünün bilmem neresi sağlammış, yahu arkadaş geçsinler bunları, bir arkadaş 58 milyara corolla dizel elegant aldı, araba da sunroof opsiyonel bile değil, deri koltuk, ısıtma filan zaten ancak rüyada görürsün, opsiyonda bile yok, opsiyon diye uyduruktan 4 tane tampon bandı takıyorlar ALLAH akıl fikir versin, sıfır arabaya parça lazım oldu garantiden değişecekmiş, dediler ki "bekle 1 aya kalmaz japonyadan gelecek"..benim 3008in güneş kaptörü arızalandı, dediler ki Fransadan gelecek, acil sipariş çektik 4 gün sonra sensör burda komedi yaaaaa, ama bizim millete müstehakk dostum.. 2001 model 307 XT.deki donanım bugun hala çoğu arabada yok, dijital klimadan hız sabitlemeden yağmur sensöründen karanlık sensöründen milletin haberi yokken 2001 yılında 307 XT.de hepsi vardı.. Ödenen paranın hakkını fazlasıyla kat kat aldığın tek marka PEUGEOT, bunu kimse inkar edemez. Boşverelim millet enayileğe devam etsin biz ASLANLAR gibi ASLANLARA binmeye devam 106-206-207 RC ve GTI için çok çok niyetlendim ama bir türlü temiz düzgün birşey denk gelmedi..Fırsatını bulursam mutlaka alacam ama |
|
kabusizmit
2. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
|
|
|
kabusizmit
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
|
Düzenleyen kabusizmit - 04 Mart 2012 Saat 14:17 |
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Kavgaya gerek yok sayın hocam 2001 model toyota corolla ile 2001 model 307.nin en full versiyonlarını yanyana getirin hem donanım seviyesini kıyaslayın, toyota corolla 4 tekerli bisiklet donanımıyla kattiyen sınıfta kalır ikinci olarak fiyatı kıyaslayın 307 hala 17-18 ederken corollanın 13-14 etmesi sanırım tartışmaya noktayı koyar
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam konuyu yeni gördüm..
Maşallahınız var, Allah daha iyilerine binmeyi nasiip etsin inşallah |
|
A3
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Teşekkür ederim Emin Bey..Umarım en güzel Peugeotlar hep bizimle olur. Aslanlarımıza kazasız arızasız şekilde, sağlık huzur ve mutlulukla en güzel günlerde binmek kısmet olsun hepimize...
|
|
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İdolümsün abi.Görünce çok heycanlandım.Dedim böyle bişey gerçek olamaz.Ben 206 ile başladım serüvene üniversite hayatım bitinceye kadar devam etcem fakat ilerde bende peugeottan vazgeçemeyeceğimi çok iyi biliyorum.Çünkü şimdiden arabamı nasıl satacağım diye üzülmekteyim.İnşallah gelecekte senin gibi peugeot geçmişine sahip olurum. Saygılar
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Jack67 güzel dileklerin için teşekkür ederim, umarım benimkilerden çok daha güzel aslanlara sahip olursun..Malesef bu bir hastalık ve yine malesef tıp çare bulamamış bu aslan hastalığına adanaya yolun düşerse beklerim garajda mutlaka bir iki aslan besliyorum sağlıkla kal..
|
|
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnşallah gelirsem tanışmak isterim gelirken de boş gelmem 1 dana yıkarım onlara :) sende sağlıkla kal hocam :)
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Her zaman beklerim, Peugeot dostlarına kapımız her zaman açıktır Gerçekten misafir etmek isterim..
|
|
jack67
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlısı ...:)İnşallah bende yolunuz buralara düşerse beklerim.Ankara zonguldak bartın
Düzenleyen jack67 - 21 Mart 2012 Saat 23:42 |
|
|
|
erdeniz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam böyle birşey olamaz yawww bence peugeotun sizi fransaya davet edip teşekkür plaketi filan vermesi lazım
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
Ankarada olsan peugeot alacağım ilk insanlardan olurdun herhalde çok temiz ve güzel arabalar maşallah.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Oğuzhan bey valla ben gönlüme yatan bir aslan bulduğumda basıp gidiyorum Türkiye'nin her yerine Siz de değecek bir aslan için biraz yol çekeceksiniz artık , ukalalık yapmış olmayalım ama benden araba alınacağı konusunda tabiki haklısınız, pazar günü sabah 8'den akşam 5'e 6'ya kadar araba aslan temizleyen deli az vardır Türkiyede.. Bir ara arabaya galoşla bindiriyordum milleti Adanaya her zaman beklerim, bir kebabımızı yeriz, hangi aslanım varsa bineriz bakarız.. Konu Peugeotsa herşey güzeldir. Kazasız arızasız mutlu sürüşler..
|
|
efe1988
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ağız tadıyla binmek nasip etsin bu ve bundan sonraki araçlarınızı ama 3008 hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum...bendede 2007 1.6 xt premium var şeytan kırmızı çok memnunum kendi aracımın modelini görünce çok memnun oldum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |