![]() |
|
Araba çalışmadı acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 12:11 |
Simdi ben dün biraz kurcalamistim ama ondan mı bozuldu acaba ya kocaelide nerde hallederim bu ısı bilen var mı ya
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoppalaa simdi nolcak acaba merak içindeyim eve gidince açıp bir bakayım sınava gec kaliyordum
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
yedek anahtarınız varsa onla deneyin immoblizer den olur belkı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Saniyorum bir tas ile iki kus vurmus oldunuz. Kumanda problemi basligi altinda sormus oldugunuz sorunuzun cevabi kendisini ortaya cikariverdi. Sorun immoblizer.
|
|
![]() |
|
Dün tık demeden çalışan aracım sabah mazotu yağı olmasına rağmen çalışmadı Mars motoru donüyor ama araba çalışmıyor neden acaba
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |