![]() |
|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 21:30 |
herkeze ıı aksamlar gecmıs konuları okudum ama benım sorunumu tam yasayanını goremedım 206 xt aracım var haraet 90 100 arası deısıyo klımayı actıgımda hararet anıden dusuyo 90 100 normalmı ve bu sorunun caresı nedır bıllgısı olan yardımcı olursa sevınnırım
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
90-100 normaldir. Klima çalıştığında da da düşmesinin sebebi fan'ın çalışmasıdır. Gayet normal bir durum korkacak birşey yok.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok saol dostum cıdden korkutmusdu bu olay benı fanı klamayı acmadan acması lazım deılmı 95 den sonra benım fanmı bozuk acaba
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
100'den sonra açar fan ve klima açılınca isterse 50 olsun yine de açar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
cok saoll ıcıme su serptın
|
|
![]() |
|
mustafa486 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa486
yaz yaklaştı uzun bir ardan sonra klimayı açtım. yaklaşık 50 km gittikten sonra paaat diye bir ses ve aracın önü buhar kaplı kaputun altından dumanlar çıkıyor. birde baktım radyatör patlamış. Sebebi fanın devreye girmemesi ve gizli bir hararetten dolayı sıcak suyun basıncından dolayı olmuş. 260 tl masrafla radyatör değişti. Klima açınca iyice zorlanıyor soğutma sistemi. YAZ GELMEDEN FANLARINIZIN AÇILIP AÇILMADIĞINA BAKIN. CİDDİ SÖYLÜYORUM
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
İyi gene radyatörle yırtmışsın öyle devam edip motorun silindir kapak contasını yaksan daha kötü olurdu yığınla masraf çıkardı, herşeyde bir hayır vardır derler ya o misal.
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
aynen yaz geldi kılima sezonu acıldı arabaların yaza giriş bakımı yaptırmak şart oldu helede bunu okuyunca conta yaksa allah muradımızı verdı
|
|
![]() |
|
bu hafta bı bakıma sokcam arabayı ama saglam ve ekonomık bı usta bulmak lazım varmı tanıyan onercegınız bı usta ıstanbulda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |