![]() |
|
Tavana foLyo cektirsem nasıL OLur ? :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 Saat 23:33 |
Arkadaşlar Şeytan Kırmızı Partnere Cam Görünümlü Tavan Sizce Nasıl Olur :D Örnekler Varmıki.?
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Görünüm güzel olur.Yolda bir kaç arabada gördüm hoş duruyor ama düzgün yapılması gerekir.
![]() |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
hımm ben abartıyı sevmem ama bakalım deneyecem photoshop yapıp en kısa zamanda paylasacam sizle
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
valla önemli olan bizim beğenmemiz değil abim,önemli olan sizin beğenmeniz yakıştırmanız.
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
partner tavanı yüksek olduğu için fazla görünmez boşa masraf yapma bence sıcak havada içeriye daha fazla sıcaklık iletir yinede yaptırmak istersen yapabilirim
|
|
![]() |
|
timu206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Selam arkadaşlar. Benimde 206cım içiin böyle bir düşüncem var ama gerçekten nasıl olur bilemiyorum
|
|
![]() |
|
güzel görünüyor folyo işi.
![]() |
|
![]() |
|
ama yapacak hakiki bir usta lazım bu iş için.Yoksa rezil olur balon balon olur.
|
|
![]() |
|
timu206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
evet dediğiniz balon balon tavan tarzlarından birkaç tane gördüm ve korktum ama hala aklımda bu düşünce yer ediyor. Konya civarında bunu yapacak bir yer bulursam bakalım...
|
|
![]() |
|
Geçen bir arkadaş karbon falan kaplayacağım diyordu ama ne oldu bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabamda vardı kırmızıyada güzel gidiyo aynı cam tavan gibi gözüküyo çok hoştu sonradan karbona cevirdim kaputuda karbon duşunuyorum o yuzden
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ARKADAŞLAR BUNU BULDUM ÖRNEK OLARAK VE COK HOŞ DURUYOR . Bence partner görünmeyecek kadar da yüksek değil. arkadasım kangoya yaptırdı konyada cok profesyonelyapmıslar kangoda yüksek ama cok ön planda duruyor.. |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Arkadaşlar bu folyolardan bende çektirmek istiyorum ama muayene de felan sıkıntı olur mu yada trafik cevirirse ruhsata işletmek zorunda kalırmıyız ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ruhsata çift renk olarak işletmeniz gerekiyor.. bence hiç hoş durmuyor.. tavanda boya da yanma gibi sorun yoksa hiç uygulamayın.. sade hali daha çekici bana göre..
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
tavanda arka kısımlarda cok hafif yanma var yani tam belli olmuyor derin değil çünkü . o yüzden düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Güzel bir şekilde yapılırsa yani işçilik güzel olursa harıka oluyor,birde araç kırmızı tonunda bir araçsa:)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |