![]() |
|
KARARSIZ KALMAK! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 20:44 |
ARKADAŞLAR MERHABA FORUMDA YENİYİM ZATEN SEBEBİ DE BELLİ PEUGEOT ALACAM AMA HANGİ MODEL KARARSIZ KALDIM 106 XR 1997 - 306 XR 1997 İKİSİNDE DE KLİMA VAR 106 DA + SUNROOF VAR 1.4-1.6 75-100 HP ARASINDA İKİSİ DE KARARSIZIM ACABA NE YAPMALIYIM. DENEYİMLERİNİZDEN YOLA CIKARAK ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.. Konuyu yanlış yere de acmıssam affola.
Bu arada ikisini de aynı fiyata buldum.. 9bin TL Düzenleyen carantinas - 30 Mart 2012 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım o model ve kasaları bilenler daha doğru cevaplar vereceklerdir,ancak şahsi görüşüm 306 hem geniş hem daha oturaklı hem daha güvenli geliyor gözüme.motor durumları,sizin kullanım amacınız tercihinizde etkili olmalı.öğrenciyseniz 106 alın zevklidir,aile için alıyorsanız 306 alın kullanışlıdır.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
yani bekar bi insanım ama ögrenci değilim. sahsen yakıtı dusunduruyor kimisi cok yakıyor kimisi az demiş kafam karıştı. ve 306 lpgde sorun yapıyor diyorlar 106 ya baktım rolanti de devir kendi yükseliyordu bir ara ilk calıstırısta ıslık vardı. ha birde 106 istanbul arabası cürük cıkma olayı daha fazla.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
306'alman daha iyi olur bence çünkü 106'nın içinde dönülmüyo edilmiyo sıkışmış gibi 306 ona göre biraz daha ferahdır diye düşünüyorum
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
cevaplar icin tesekkur ederim iki araca da baktım ikisi de istanbul cıktı ben ankaralıyım malum ankara da istanbul arabası yada sahil arabası cabuk curur gibi bir gorus var sahsen 106 komple boyalı cıktı 306 da curumeye baslams bile saselerden . bugun itibari ile bir 106 xr 3D 99 model araba ile aranızdayım lpg+benzin oldukca az yakıyor gibi geldi bana cunku sabah tandogandan 30 tl lik yakıt aldım işim cukurambarda evim pursaklarda gittim geldim mahalle de dolastım ve hala gaz full gosteriyor anlamadım gitti 2011 astra var dizel daha cok yakıyor diyebilirim .s
|
|
![]() |
|
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
benzinde kullanmışındır
![]() |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
bence 306 al
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
benzinde kullanmısımdır haha :) oda güzel yok yok gazdaydı 306 olsaydı daha iyi olurdu ama temiz değildi .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |